آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۸۳۲
جهانگیری در جلسه شورای عالی اداری:

کوچک و چابک سازی دولت باید با جدیت دنبال شود

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به لزوم تحول در نظام اداری کشور، تدوین نقشه راه نظام اداری در دولت یازدهم را کاری ارزشمند دانست و افزود: کوچک و چابک سازی دولت و استقرار دولت الکترونیک از اهداف مهم نقشه راه نظام اداری کشور است که باید با جدیت دنبال شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز(شنبه) در جلسه شورای عالی اداری با اشاره به اهمیت اهداف این شورا از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خواست تا با جدیت مصوبات جلسات شورا را پیگیری کند.

 

وی با بیان اینکه تغییرات مثبت بوجود آمده در تحول نظام اداری کشور باید در جامعه تبیین شود، گفت: نقشه راه نظام اداری می تواند از یک سو موجب تغییر و تحول و رضایت کارمندان دولت شده و از سوی دیگر موجب ارتقاء سطح رضایتمندی جامعه از دستگاه های اجرایی کشور شود.

 

معاون اول رییس جمهور با اشاره به لزوم تحول در نظام اداری کشور، تدوین نقشه راه نظام اداری در دولت یازدهم را کاری ارزشمند دانست و افزود: کوچک و چابک سازی دولت، استقرار دولت الکترونیک، تربیت نیروی انسانی کارآمد و تلاش برای پاسخگویی به نیازهای جامعه ازاهداف مهم نقشه راه نظام اداری کشور است که باید با جدیت دنبال شود.

 

در این جلسه پس از ارایه گزارش اقدامات انجام شده از سوی دکتر نوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، برخی از مواد مصوبات پیشین شورای اداری، نظیر مصوبه شورای راهبری توسعه مدیریت دستگاه های اجرایی و استانی، مصوبه سازماندهی فضاها و ساختمان های اداری، مصوبه تعیین جایگاه سازمانی حج و زیارت، الحاق پژوهشکده امور اقتصادی به وزارت امور اقتصاد و دارایی و نیز تفکیک انجمن اولیا و مربیان از سازمان مدارس غیر دولتی وتوسعه مشارکت های مردمی و خانواده وابسته به وزارت آموزش و پرورش اصلاح شد.

 

در جلسه امروز شورای عالی اداری کشور وزرای اقتصاد و دارایی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادگستری حضور نیز داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسن
United States of America
۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
مدیونید اگه فک کنید منظورش خدمت به مردم و کم کردن بوروکراسیه.... منظورش اینه یه عده هستن توی دولت اونام مثل ما دزدی میکنن واین وسط بیت المال چندین قسمت میشه سهم کمی برا ما باقی میمونه باید دولت کوچیک بشه واونا برن خونه یه پول قلمبه بمونه ما هاپولی کنیم که حداقل ارزش داشته باشه نظرت .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار