به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهرزاد محمدیان کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی در خصوص فواید مصرف روزانه سیب برای خانم ها گفت: سیب یکی از میوه های مفیدی است که با داشتن آنتی اکسیدان های فراوان از سرطان سینه در خانم ها جلوگیری می کند و به دلیل برخورداری از پکتین بالا می تواند از سرطان های دستگاه گوارش در افراد پیشگیری کند.
وی تصریح کرد: سیب با داشتن کروم در زیر پوست خود به تنظیم کردن سطح انسولین در بدن و افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند و از تجمع قند خون و تبدیل آن به چربی و افزایش وزن جلوگیری می کند که خانم هایی که به دنبال کاهش وزن هستند می توانند با مصرف سیب به این روند سرعت ببخشند.
این کارشناس تغذیه با توصیه مصرف روزانه یک یا دو سیب در روز برای خانم ها افزود: سیب ناشتا به دلیل پکتین و فیبر فراوان می تواند در تنظیم قندخون و جلوگیری از یبوست موثر باشد.
وی با بیان اینکه افرادی که دیابتی هستند می توانند در روز دو عدد سیب میل کنند، افزود: این افراد نباید دو سیب را همزمان استفاده کنند و باید با فاصله زمانی آن را میل کنند تا به یکباره قند خون آنها افزایش نیابد.
احمدیان با تاکید بر اینکه افراد به جای استفاده از آب سیب، میوه آن را به طور کامل میل کنند، تصریح کرد: غلاف های سیب سرشار از ویتامین A و C و املاح است و در سرماخوردگی و بیماری های عفونی به خصوص در خانم ها موثر است و به آنها در تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و از سرماخوردگی های مکرر در آنها پیشگیری می کند.
وی با اشاره به اینکه سیب به ترمیم پرزهای چشایی کمک می کند، گفت: افرادی که از ریفلاکس و یا زخم های حاد گوارشی رنج می برند می توانند سیب ابتدا به صورت پخته و پس از آن به مدت چند هفته به صورت نیم پز و بعد از آن رنده شده مصرف کنند اما بعد از چند هفته حتماً سیب را با پوست مصرف کنند تا از خواص کروم بهره مند شوند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف سیب برای بیماران قلبی توصیه می شود، اظهار داشت: سیب با داشتن فیبر بالا از افزایش تری گلیسیرید و کلسترول خون پیشگیری می کند و بیماران قلبی می توانند از سیب برای کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول استفاده کنند.
وی افزود: سیب می تواند به عنوان یک وعده غذایی به صورت خرد شده همراه با ماست یا در سالاد میوه به عنوان یک شام مصرف شود که به سلامتی افراد کمک می کند.