قداست بسيج به انديشههاي پاك و نيتهاي خالص بسيجيان باز مي گردد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، مهندس قهرماني، در اين پيام بسيج را مدرسهاي با معلم و محصل معرفي كرد كه در آن درس ايثار و جهاد و خدمت داده مي شود.
در اين پيام آمده است: بسيج شجره طيبهاي است كه با خون هزاران بسيجي جان بركف و شجاع آبياري و تنومند گشت، رشد يافت و به اوج عشق خدايي رسيد، لذا نام و ياد بسيج و بسيجي همواره يادآور نيروهاي رزمندهاي است كه با شجاعت تمام، هشت سال دفاع از حكومت اسلامي را به عهده گرفتند و مردانه و بدون خستگي صحنههايي را در جنگ آفريدند كه قلم هيچ گاه قادر به توصيف آن نيست.
وي در اين پيام هفته بسيج را در حقيقت فرصت و بهانهاي براي زنده نگه داشتن ارزشهاي والاي بسيجيان به ويژه جوانان پرشور و مدافعان عاشق و صادق معرفي كرده است.
قهرماني در پايان اين پيام با فرستان درود بر آن پير روشن ضمير كه با فرمان تشكيل ارتش 20 ميليوني و بسيج مردمي، انقلاب اسلامي را براي هميشه از گزند دشمنان بيمه ساخت، براي همه دلاوران سرافراز و بسيجيان بزرگ و كم ادعا كه براي صيانت از كيان انقلاب و پاسداري از هويت اسلامي با تكيه بر تقوي و ولايتمداري كمر همت بستهاند، آرزوي پيروزي و سرافرازي كرده و از خداوند متعال بهورزي و سعادتمندي را براي دلباختگان بسيجي خواستار شد./انتهاي پيام/