بسيجيان بسياري از عرصه‌هاي علمي را تسخير كرده‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۵۶
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوي:

بسيجيان بسياري از عرصه‌هاي علمي را تسخير كرده‌اند

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوي گفت: بسياري از عرصه‌هاي علمي كشور در تسخير بسيجيان است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، غلامرضا احمدي ديروز در نشست جهادگران علم و فناوري كه به همت سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري سپاه امام رضا (ع) در تالار ابن هيثم دانشگاه تربيت معلم شهيد بهشتي مشهد برگزار شد، يكي از منابع قدرت كشور را كسب علم دانست و اظهار داشت: كشورهاي توسعه يافته با گرفتن مواد اوليه از كشورهاي جهان سوم و اعمال علم بر آن مواد، كالاي توليد شده را چند برابر قيمت به اين كشورها مي فروشند.

وي امنيت را از دلايل پيشرفت علمي كشور عنوان و خاطرنشان كرد: به بركت خون شهدا و با ايستادگي در مقابل دشمن، اين كشور برخلاف عراق و افغانستان امن است، بنابراين لازم است دانشجويان با تعهد به آرمان هاي انقلاب در زمينه كسب علم و قدرت گام بردارند.

لازم به ذكر است، در اين نشست نمايندگان بسيج اساتيد، طلاب، دانش آموزان و مهندسين به ارائه موضوعات علمي پرداختند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار