پيكر پاك دو شهيد گمنام در كميجان تشييع شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراک، مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان مركزي ظهر ديروز در اين مراسم، گفت: ميزباني از شهدايي كه جان و هستي خود را در راه اسلام و ايران عرضه كردهاند، موجب افتخار و بركت است.
علي جلالي فراهاني با اشاره به جايگاه و ارزش شهيد و شهادت، افزود: شهيد واژه بسيار مقدسي است و تكريم از ياد و نام شهدا بايد با قصد قربت اليالله صورت گيرد.
وي تصريح كرد: اگر ميخواهيم جامعه ما از حوادث روزگار مصون بماند، بايد نام عطرآگين شهدا در فضاي اين مملكت طنين انداز شود و نسلهاي جديد از همت و ايثار آنان مطلع شوند.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان مركزي با بيان اينكه تكريم و بزرگداشت ياد شهدا باعث تقويت نظام خواهد شد، خاطرنشان كرد: تشييع پيكر پاك شهدا و تدفين آنها حركت بسيار خوبي است و اميدواريم كه مردم آنها را واسطهاي براي شفاعت خود قرار دهند.
خاطرنشان مي شود، ظهر ديروز پيكر پاك اين دو شهيد گمنام در ميان استقبال قشرهاي مختلف مردم كميجان و ساروق، تشييع و در منطقه انار شهر كميجان به خاك سپرده شد.
بر اساس اين گزارش، اين شهيدان والامقام در عمليات والفجر3 و كربلاي4 منطقه مهران به فيض بزرگ شهادت نائل شدند كه پيكر پاكشان در تفحصهاي اخير پيدا شد.
اين گزارش حاکي است، شب گذشته نيز مراسم شبي با شهدا در حسينيه كميجان برگزار شد.
لازم به ذکر است، تاكنون 86 شهيد گمنام در استان مركزي به خاك سپرده شدهاند./انتهاي پيام /