برگزاري كنگره استاني شعر عاشورايي با عنوان «حديث هنر عاشورا» در كرمانشاه
عباس سروري در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، اظهار داشت: اين كنگره از طرف اداره كل تبليغات اسلامي و با همكاري حوزه هنري با عنوان «حديث هنر عاشورا» همزمان با ايام عزاداري سرور و سالار شهيدان در استان كرمانشاه برگزار مي شود.
وي در ادامه افزود: هنرمندان مي توانند آثار خود را در خصوص قيام عاشورا و موضوعات مربوط در دو بخش شعر و نثر شامل مقتل، مديحه، پيام هاي عاشورا و عدالت طلبي و همچنين مقالات شامل آثار و بركات قيام عاشورا، درس هاي عاشورا، آسيب شناسي مراسم مذهبي، 25 آذرماه سال جاري به دبيرخانه كنگره ارسال كنند.
مدير اجرايي كنگره تصريح كرد: آثار ارسالي توسط اساتيد نامي كشور و هيئت علمي كنگره داوري شده و در روز 29 دي ماه سال جاري همزمان با اختتاميه كنگره، آثار منتخب اعلام و به برگزيدگان در هر بخش جوايز نفيس و ارزنده اهدا مي شود.
سروري در پايان از هنرمندان متعهد استان براي شركت در اين همايش دعوت به عمل آورد و اظهار اميدواري كرد آثار ارزشمند و فاخري به دبيرخانه ارسال شود./انتهاي پيام/