به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدهاشمی در نشست سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به برنامههای سازمان غذا و دارو در هفته سلامت(یک تا هفت اردیبهشت)، اظهار داشت: در هفته سلامت نشان اهدای ایمنی و سلامت سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان موفق در حوزه صنعت اهدا میشود و این نشان یکی از مهمترین برنامههای سازمان غذا و دارو برای ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی در ایران است.
وی همچنین در ادامه با اشاره به رونمایی و راهاندازی سامانه سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: در این هفته به دانشآموزان صبحانه سالم اهدا میشود که مراسم آن در یکی از بوستانها برگزار خواهد شد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو به برنامه شکوفههای سیب سبز با محوریت دانشآموزان و مشارکت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: در این برنامه برای مقاومت میکروبی و مباحث پیشگیری آموزشهای لازم ارائه میشود که خروجی و نتیجه آن در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار میگیرد.
هاشمی با تشریح دیگر برنامههای متعدد این سازمان به مقوله چراغ راهنمای تغذیه نیز اشاره کرد و گفت: 1.5 تا 2 سال است که بر روی این طرح اقدامات گسترده و جدی صورت گرفته است و صنایع فرآوردههای غذایی لیبلهای راهنمای تغذیه با سه رنگ زرد، سبز و قرمز که نشان از مضرات و کالریهای غذایی است را بر روی فرآوردهای خود بچسبانند.
وی همچنین به برنامه سینما سلامت و در نهایت به طرح «خوب بد زشت» در دبیرستانها اشاره کرد و افزود: در طرح «خوب بد زشت» آفتهای قرصهای نیروزا و قاچاق به گروه سنی دانش آموزان دبیرستانی آموزش داده میشود.