آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۴۳۵
باهنر در صحن علنی مجلس

جلسه امروز مجلس برای شرکت منتخبین مجلس دهم در دومین روز اجلاس زودتر تعطیل می‌شود

نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه امروز مجلس به خاطر شرکت منتخبین دهم در دومین روز اجلاس آشنایی با روند قانونگذاری و امور اجرایی مجلس زودتر تعطیل می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس (19 اردیبهشت 95) گفت: جلسه امروز مجلس به خاطر شرکت منتخبین مجلس دهم در دومین روز نشست این منتخبین برای آشنایی با روند قانونگذاری و امور اجرایی مجلس زودتر تعطیل می‌شود.

 

وی افزود: همچنین مراسم تشییع پیکر مرحوم محمدعلی حسین‌زاده از مقابل ساختمان قدیم مجلس و خیابان پاستور انجام می‌شود و جلسه امروز به خاطر حضور در مراسم تشییع پیکر آن مرحوم نیز زودتر تعطیل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار