آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۳۷۷

۵ تن کشک فاسد و غیربهداشتی در کنگاور کشف شد + عکس

فرمانده انتظامی کنگاور، از کشف پنج تن کشک کپک زده، فاسد و غیربهداشتی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حسین براری گفت: افرادی سودجو قصد داشتند یک محموله موادغذایی برای توزیع به تهران انتقال دهند، موضوع به صورت خاص و ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.


وی تصریح کرد: اقدامات کنترلی شدید در ایست و بازرسی شهید زنگنه اعمال و خودرو مذکور که یک دستگاه کامیون حامل پنج تن کشک فاسد و کپک زده و غیربهداشتی بود توقیف و متهم دستگیر شد.

 

 

 


براری در ادامه با بیان اینکه کارشناس غذا و دارو مرکز بهداشت کنگاور نیز فاسد بودن محموله را تایید کرد، افزود: در این خصوص پرونده تخلف مقدماتی تشکیل و به مرجع قضایی تحویل داده شد.


فرمانده انتظامی کنگاور خاطرنشان کرد: توصیه پلیس در این خصوص این است که موادغذایی مورد استفاده خود را از فروشگاه های معتبر خرید و به تاریخ مصرف درج شده بر روی محصول توجه خاص داشته و هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.


شهرستان کنگاور در ۹۴ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار