به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نیکلای آموسف که در سال 2002 درگذشت، معجونی تهیه کرده بود که آن را به اشخاص جراحی شده می داد.
او اطمینان داشت این معجون در تقویت قلب و دستگاه ایمنی بدن افرادی که مورد عمل جراحی قرار گرفته اند ، تاثیر شگرفی دارد.
معجون مذکور موسوم به "پاستا" ترکیبی از میوه های خشک است که بسیار خوشمزه بوده و می توان آن را به جای صبحانه یا شام تناول نمود، زیرا باعث منظم شدن ضربان قلب و رفع تصلب شرایین شده و عضله قلب را تقویت می کند.
پایگاه اینترنتی "راشا تودی" به نقل از "نیکلای آموسف" گزارش کرد: برای درک بهتر این معجون ابتدا باید بگویم که کشمش به خاطر دارا بودن "بور" مانند ارتشی طبیعی برای مقابله با پوکی استخوان است. زردآلوی خشک به خاطر آنکه دارای پتاسیم است، ضد افزایش فشار خون می باشد. هلوی خشک ضد یبوست است، چون سرشار از الیاف و "سوربیتول" می باشد که روند دفع فضولات معده را فعال می سازد. گردو نیز نقش مهم در زمینه مقابله با کلسترول مضر دارد.
** مواد لازم برای تهیه معجون پاستا
- نیم کیلو گرم کشمش.
- نیم کیلو گرم زردآلوی خشک.
- نیم کیلو گرم انجیر.
- نیم کیلوگرم هلوی خشک شده بدون هسته.
- نیم کیلوگرم عسل.
- دو فنجان مغز گردو.
- یک عدد لیمو ترش با پوست.
تمام این مواد را در مخلوط کن قرار داده خوب مخلوط کنید، سپس عسل را به آن اضافه کنید تا معجون حاصل شود آنگاه آن را در یخچال قرار داده و نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی (صبحانه، ناهار، شام) یک قاشق غذاخوری میل نمایید.
این معجون برای دانشجویان، ورزشکاران، سالمندان و اشخاصی که در معرض فشار کاری فراوان قرار دارند بسیار مفید بوده و سلامت روانی و جسمی شان را تامین می کند.