جمعيت اغتشاشگر با انگيزه منزوي كردن آرمان هاي امام اقدام به هتك حرمت كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۸۸
بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور گرگان:

جمعيت اغتشاشگر با انگيزه منزوي كردن آرمان هاي امام اقدام به هتك حرمت كرد

بسيج دانشجويي پيام نور گرگان با صدور بيانيه اي اعلام كرد: جمعيت اغتشاشگر با انگيزه منزوي كردن آرمان هاي امام و گفتمان انقلاب دست به حركتي وقيحانه و بي شرمانه و هتك حرمت به امام راحل زدند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، دانشجويان بسيجي دانشگاه پيام نور گرگان امروز با تجمع در محوطه دانشگاه در محكوميت هتك حرمت به ساحت مقدس امام راحل بيانيه اي صادر و قرائت كردند.

در بخشي از بيانيه ضمن محكوم كردن حركت وقيحانه و بي شرمانه اغتشاشگران به ولايت و ساحت مقدس حضرت امام خميني (ره) تاكيد شده است: اين جمعيت اغتشاشگر با انگيزه منزوي كردن آرمان هاي امام و گفتمان انقلاب دست به حركتي وقيحانه و بي شرمانه زدند كه قلب ملت مسلمان و آزادي خواه ايران را به در‌د آورده و آن، هتك حرمت به ساحت مقدس امام خميني (ره) بود، او كه خود را خادم ملت و يك بسيجي مي دانست، مردي شجاع كه در غيرت و مردانگي چون سلاله پاك پيامبر و امامان معصوم و به لحاظ علمي سرآمد همه فيلسوفان و سياست مداري بي بديل بود.

دانشجويان بسيجي دانشگاه پيام نور گرگان در اين بيانيه اعلام كردند: ما نسل برآمده از تفكر خميني كبير و افسران جنگ جبهه نرم در سپاه علوي مسير امام و شهدا را دامه خواهيم داد و به فرموده و سفارش امام بزرگوار نمي گذاريم اين انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد و پشت سر ولي فقيه زمان خويش در مقابل دشمنان مي ايستيم و اجازه نمي دهيم كه ايادي داخلي با سو استفاده از احساسات ما، مقاصد سياسي خود را پيش ببرند.

خاطر نشان مي شود، دانشجويان دانشگاه پيام نور گرگان همزمان با اين تجمع ساعت 11 امروز طوماري را امضا كردند كه در آن ضمن محكوم كردن اين حركت موهن، برخورد قاطعانه، به موقع و سريع با عاملان اين حركت را از دستگاه قضايي كشور خواستار شدند.

لازم به ذكر است، دانشجويان بسيجي دانشگاه علوم كشاورزي گرگان نيز عصر ديروز با تجمع در مقابل دانشكده علوم پايه اين دانشگاه هتك حرمت به ساحت مقدس امام خميني (ره) را با سر دادن شعارهايي در حمايت از ولايت فقيه و آرمان هاي امام محكوم كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار