ثبت نام اينترنتي جشنواره حضرت علي اكبر در استان مرکزي
محمدجمال باقري در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، اظهار داشت: با راهاندازي پايگاه اينترنتي جشنواره تجليل از جوانان استان مركزي، جوانان ميتوانند براي شركت در دومين جشنواره حضرت علي اكبر(ع) با ورود به سايت اين جشنواره، به صورت الكترونيك ثبت نام كنند.
وي تصريح كرد: اين سايت به آدرس www.markazi-aliakbar.ir و www.javan-markazi.ir پذيراي جوانان برومند استان مركزي است.
مشاور استاندار مرکزي در ادامه بيان داشت: دبيرخانه جشنواره مهرماه سال جاري در سازمان جوانان استان تشكيل شده و تاكنون فراخوان جشنواره از طريق پوستر، تبليغات شهري، رسانهاي و پيامكي به اطلاع جوانان استان رسيده است.
باقري با بيان اينكه با نزديك شدن به 20 آذر ماه، ثبت نام جشنواره حضرت علي اكبر روزهاي پاياني خود را سپري ميكند، تصريح کرد: بر اساس اعلام دبيرخانه اين جشنواره در استان مركزي، فراخوان ثبت نام در اين جشنواره از طريق مختلف رسانهاي در اختيار جوانان استان قرار داده شده است و با توجه به استقبال خوب جوانان خلاق و برومند استان از اين جشنواره، احتمال تمديد اين فراخوان تا 25 آذر ماه جاري وجود دارد.
وي با اشاره به برگزاري نخستين جشنواره در استان كه بازتابهاي مثبتي در ميان جوانان داشته است، ابراز اميداوري كرد: كه جشنواره دوم قويتر و موثرتر از جشنواره نخست برگزار شود.
مشاور استاندار مرکزي گفت: تلاش سازمان معرفي الگوهاي صحيح براي نسلهاي پرشور و افتخار آفرين است.
باقري در ادامه با بيان اينكه عدم اعتماد به جوانان از آفتهايي است كه آينده كشور را تهديد ميكند، افزود: اعتماد حضرت امام خميني (ره) به جوانان، موجب پرورش و تولد فرماندهاني شد كه در عين جواني، جز كارآمدترين نيروهاي كشور بودند و با تكيه به اذعان فرماندهان ارتشهاي بزرگ جهان، ميتوان ادعا كرد از زبدهترين فرماندهان نظامي جهان بودند.
وي تلاش مسئولان و دلسوزان كشور را پرورش جواناني پر شور و كار آمد عنوان كرد و متذكر شد: عدم اعتماد به نيروي عظيم جوانان كشور كه در پارهاي موارد مديريتي قابل مشاهده است، نكتهاي است كه در صورت رفع نشدن آن، در آينده كشور را با بحران مديريت روبهرو خواهد ساخت.
مشاور استاندار مركزي افزود: البته اين نقيصه روح حاكم بر بدنه مديريت كشور نيست و حضور مديران و دلسوزاني كه دوران طلائي دفاع مقدس را درك كردهاند، در بدنه مديريتي كشور و استان تا حد بسيار زيادي به انتقال روحيه حماسي و بسيجي به نسل امروز كمك كرده است، اما غفلت از بي توجهيها و نگاههاي نادرست به جوانان دقيقاً هدف نهائي جنگ نرم توسط دشمنان است.
باقري گفت: تلاش دولت نهم و هدف دولت دهم، احياي فرهنگ ناب حماسه طلبي دفاع مقدس است كه در برخي دولتهاي پيشين مورد غفلت قرار گرفته بود.
وي بازگشت به اين روحيه را، تضمينكننده اعتماد به جوانان و اعتماد به اين نسل پرشور را، ضامن آينده كشور دانست./ انتهاي پيام/