کد خبر:۵۲۷۰۴
رئيس دانشكده پزشكي شيراز:
گسترش كمي و كيفي دانشكده پزشكي شيراز، برگ زريني در افتخارات ايران است
رئيس دانشكده پزشكي شيراز گفت: گسترش كمي و كيفي دانشكده پزشكي شيراز، در همه جوانب در زمينههاي فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و خدماتي برگ زريني در عرصه افتخارات ايران است.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، دكتر محمود نجابت، ديروز 26 آذرماه در آيين بزرگداشت شصتمين سالگرد تاسيس دانشكده پزشكي شيراز در سالن سينا و صدراي دانشگاه علوم پزشكي شيراز اظهار داشت: خدمات فارغالتحصيلان دانشكده پزشكي شيراز در اقصي نقاط كشور و جهان همواره مايه افتخار بوده است.
وي با بيان اينكه دانشكده پزشكي شيراز تا امروز هزاران پزشك را به جامعه تحويل داده است، افوزد: اين دانشكده هم اكنون با يك هزار و 500 دانشجو و 370 استاد در مقاطع و ردههاي مختلف فعاليت ميكند.
نجابت در پايان اظهار داشت: در آخرين رتبهبندي ها، دانشكده پزشكي شيراز، رتبه دوم را در بين دانشكده هاي پزشكي كشور به دست آورد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰