آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۴۰۸

برجام و پسابرجام تماما روی هواست

یک فعال اقتصادی و وارد کننده مواد اولیه، نگاه خوشبینانه دولت در خصوص مذاکرات هسته‌ای را عامل فرو رفتن کشور به یک رکود عمیق دانست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجتبی پیشوایی فعال اقتصادی و وارد کننده نشاسته و مواد شیمیایی با انتقاد از تمرکز بیش از حد دولت روی برجام اظهار کرد: طرز تفکر خوش‌بینانه و غیرواقعی دولت یازدهم در خصوص مذاکرات هسته‌ای باعث شد که اقتصاد کشور به یک رکود عمیق فرو برود که خروج از آن بسیار دشوار است.

 

وی افزود: متأسفانه زمانی که فعالان اقتصادی اصرار می‌کردند که برجام هیچ تأثیری بر اقتصاد کشور نگذاشته و اصطلاحاً برجام و پسابرجام تماماً روی هواست، دولتمردان به پیام‌های کتبی و صوتی دولت آمریکا دلخوش بودند. مطمئناً اگر دولت آن زمان به تحلیل‌های مستدل و واقع‌بینانه مقام معظم رهبری توجه می‌کرد، نتیجه بهتری می‌گرفت.

 

این فعال اقتصادی عنوان کرد: چند هفته پیش بود که آقای هاشمی رفسنجانی به دولتمردان توصیه کرد که دستاوردهای برجام را علنی کنند، مطمئناً اگر دولت دستاوردی داشت، حتماً آن را علنی می‌کرد و نیاز به توصیه آقای هاشمی نبود. آیا واقعاً اگر برجام دستاورد ملموسی داشت، دولت آن را در بوق و کرنا کرده و یا در مورد آن غلو‌گویی می‌کرد؟ همین که دستاوردی برای اعلام ندارند، عاقبت برجام را نشان می‌دهد.

 

پیشوایی گفت: وقتی عکسی از مقامات عالی کشور، کنار هواپیمای مسافرتی ایرباس که به نشانه خریداری ده‌ها دستگاه از آن بود را در همه جا دیدم و برخی از دولتمردان آن را به نشانه فتح‌الفتوح برجام قلمداد نمودند، به حال خود تأسف خوردم.وی افزود: دقت کنید که با وجود گذشت چند ماه نه هنوز هواپیمائی به ایران دادند و نه امیدی هست که آن را به ایران بفروشند. این واردکننده مواد اولیه خاطرنشان کرد: اقتصادی که دولت راهبرد آن را به دست دارد، به سمت پیشرفت حرکت نمی‌کند و این نگران کننده است. در حال حاضر رونقی را که منتظرش بودیم محقق نشد که هیچ، همچنان رکود و عدم رونق در اقتصاد ایران حاکم است. بهتر بود دولت‌مردان به توصیه‌های رهبری گوش می‌دادند و دست به روی زانوی خودشان می‌گذاشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار