کد خبر:۵۳۲۱۹۹

یارانه ۱۰میلیون نفر حذف می‌شود؟

حذف یارانه اقشار ثروتمند از سال گذشته توسط دولت آغاز شد و همزمان با مصوبه مجلس مبنی بر کاهش سهم یارانه نقدی دولت با محدودیت‌هایی درخصوص درصد خطای بالا مواجه شد،‌اما شنیده می‌شود که دولت بر سر حذف ۳ تا ۱۰ میلیون نفر از یارانه‌بگیران در حال تصمیم‌گیری است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یارانه اقشار ثروتمند جامعه براساس مصوبه مجلس باید حذف شود و در این باره تعداد 24 میلیون نفری خانوارهای غیرنیازمند اعلام شد.

 

بر اساس این گزارش دولت درباره حذف 24 میلیون نفر از یارانه بگیران مقاومت کرد، چرا که بانک‌های اطلاعاتی و تبعات اجتماعی و سیاسی حذف این تعداد از یارانه‌بگیران بیش از آن چیزی بود که دولت برنامه‌ریزی کرده بود.

 

با وجود مصوبه مجلس دولت برنامه‌ریزی کرده تا با کمترین درصد خطا یارانه خانوارهایی را که غیرنیازمند هستند را حذف و در بخش‌هایی همانند توانمندسازی اقشار ضعیف جامعه و همچنین بسته اشتغال‌زایی هزینه کنند.

 

در این باره یک مقام مسؤول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه هرچه تعداد حذف شدگان یارانه افزایش پیدا می‌کند به دنبال آن درصد خطا نیز افزایش می‌یابد، اظهار داشت: مصوبه مجلس برای حذف یارانه‌بگیران قابلیت اجرایی به طور کامل ندارد اما در حال شناسایی خانوارهای ثروتمند هستیم.

 

وی افزود: دولت برسر حذف 3 تا 10میلیون نفر از یارانه‌بگیران فعلی در حال بحث و چانه‌زنی است به طوریکه کمترین خطا در آن وجود داشته باشد و افراد با درآمدهای کافی از لیست یارانه‌بگیران حذف شوند.

 

هم  اکنون بیش از 75 میلیون نفر در کشور یارانه می‌گیرند که قرار بود دولت علاوه بر اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها، طرح تحول اقتصادی از جمله توجه به بخش تولید را نیز در دستور کار قرار دهد.

 

بر همین اساس با اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها و واقعی کردن قیمت‌های حامل‌های انرژی و سایر کالاها که در معیشت مردم اثرگذار است،‌قیمت تمام شده تولید بسیار افزایش پیدا کرد و به همین جهت تولیدکنندگان امکان رقابت با خارجی‌ها را از دست دادند.

 

بنابراین دولت تنها یک راه برای پرداخت سهم تولید از محل هدفمندسازی یارانه‌ها را خواهد داشت و آن حذف اقشار غیرنیازمند و تزریق آن به بخش مولد اقتصاد است.

 

همچنین در صورت حذف 10میلیون نفر از یارانه‌بگیران چیزی حدود 5 هزار و 500 میلیارد تومان در سال منابع بدست خواهد آمد که می‌توان موتور محرک خوبی برای بخش تولید کشور باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار