آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۳۰۳

احتمال تسریع روند افزایش تولید نفت اوپک پلاس

این احتمال وجود دارد که ائتلاف اوپک پلاس تولید خود را بیش‌از ۴۱۱ هزار بشکه در روزی که در ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه اعمال کرده بود، افزایش دهد.
احتمال تسریع روند افزایش تولید نفت اوپک پلاس

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، سه منبع آشنا با مذاکرات اوپک پلاس اعلام کردند این احتمال وجود دارد که این ائتلاف تولید خود را بیش‌از ۴۱۱ هزار بشکه در روزی که در ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه اعمال کرده بود، افزایش دهد.

۸ عضو ائتلاف اوپک پلاس ـ عربستان، روسیه، امارات، کویت، عمان، عراق، قزاقستان و الجزایر امروز یک دیدار آنلاین خواهند داشت تا در مورد سیاست تولید نفت در ماه اوت تصمیم‌گیری کنند.

اوپک پلاس سیاست تولید خود را در سال جاری میلادی تغییر داده و ۸ عضو آن از ماه آوریل کاهش تولید ۲.۲ میلیون بشکه‌ای را کنار گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید

وزارت انرژی آمریکا: صادرات نفت ایران در ۴ سال ۴ برابر شد

پیش‌بینی کاهش قیمت نفت به ۶۰ دلار با تداوم ثبات در منطقه

روند افزایش تولید اوپک پلاس در ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه تسریع شده و به ماهانه ۴۱۱ هزار بشکه در روز رسیده است. این اقدام علی‌رغم مازاد عرضه‌ای صورت‌گرفته که بر قیمت نفت تأثیر می‌گذارد.

برخی منابع دیگر از افزایش ۴۱۱ هزار بشکه‌ای تولید در ماه اوت خبر داده‌اند که نتیجه محتمل‌تر اجلاس روز شنبه است.

تصمیم به تسریع افزایش تولید زمانی گرفته شد که برخی اعضای اوپک پلاس ازجمله قزاقستان بسیار فراتر از سهمیه تعیین‌شده تولید کرده و باعث عصبانیت اعضایی شدند که به تعهد خود برای کاهش تولید پای‌بند بوده‌اند.

تولید نفت قزاقستان در ماه گذشته میلادی به‌دنبال افزایش تولید شرکت شورون از میدان تنگیز، به بالاترین رقم رسید.

ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشور‌های تولیدکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده تصمیم دارد سهم بازار خود را در مقابل افزایش تولید سایر تولیدکنندگان مانند آمریکا گسترش دهد.

این ائتلاف حدود نیمی از نفت دنیا را تولید می‌کند. ۸ عضو ائتلاف اوپک پلاس ۱.۳۷ میلیون بشکه در روز تولید خود را در ماه ژوییه افزایش می‌دهند که ۶۲ درصد از ۲.۲ میلیون بشکه در روز کاهش تولید توافق شده این گروه را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار