برتري انتشارات دانشگاه بوعلي سينا در مراكز دانشگاهي استان همدان
جواد يدالهي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در همدان، با بيان اين مطلب گفت: اين انتشارات به دليل كتاب هاي چاپ شده و كيفيت كار در تاليف كتب موفق به كسب اين عنوان شد.
وي با بيان اينكه انتشارات دانشگاه بوعلي سينا در سال 84 نيز به عنوان ناشر فعال دانشگاهي انتخاب شده بود، تصريح كرد: از آذرماه 87 تا آذر امسال 50 عنوان كتاب توسط اين انتشارات به چاپ رسيده، همچنين 150 عنوان كتاب نيز براي اولين بار و 35 عنوان هم تجديد چاپ شده اند.
يدالهي تعداد كتاب هاي در حال چاپ خود را 19 عنوان بيان كرد و گفت: در مجموع تا پايان امسال 69 عنوان كتاب چاپ خواهد شد و سه مجله علمي پژوهشي دانشگاه هم هر ترم تحصيلي به چاپ مي رسد.
مدير مسئول انتشارات دانشگاه بوعلي سينا همدان اضافه كرد: كتاب «زمين شناسي مهندسي كارست» تاليف دكتر قبادي در سال جاري به عنوان كتاب ملي انتخاب شد و همچنين كتاب «مقاومت مصالح» دكتر مجذوبي نيز به عنوان كتاب سال معرفي شده است.
لازم به ذكر است، انتشارات دانشگاه بوعلي سينا در سال 84 در كل كشور و امسال در استان حائز مقام نخست شده است./انتهاي پيام/