کد خبر:۵۴۰۴۷
همزمان با روز سوم شهادت امام حسين (ع)؛
مردم استان كرمانشاه هتك حرمت به ساحت سيد و سالار شهيدان را محكوم كردند
مردم استان كرمانشاه همزمان با روز سوم شهادت امام حسين (ع)، ديروز هشتم دي ماه در راهپيمايي با شكوهي انزجار خود را از هتاكان و فتنه گران عاشوراي حسيني اعلام كردند.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، در اين راهپيمايي عظيم كه مسئولان استان، امام جمعه و استاندار كرمانشاه حضور داشتند، مردم با سردادن شعارهايي چون «مرگ بر موسوي و كروبي غارتگر» از سران قوه قضاييه خواستند تا با سران فتنه و آشوبهاي اخير برخورد كرده و در هر گونه مسامحهاي در اين خصوص اجتناب كنند.
بر پايه اين گزارش، در ادامه اين راهپيمايي، تجمع كنندگان با صدور بيانيهاي خواهان برخورد با هتاكان به مقدسات و ولايت فقيه شدند.
همچنين، سوگواران كرمانشاهي، برگزاري عزاداري روز سوم شهادت امام حسين (ع)، نماز ظهر و عصر را در مسجد جامعه اين شهر برپا كردند.
لازم به ذكر است، نظير اين راهپيمايي در شهرستانهاي استان كرمانشاه نيز به طور با شكوه و عظيمي برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰