تحصن دانشجويان دانشكده هنر نيشابور در دانشگاه فردوسي مشهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵

تحصن دانشجويان دانشكده هنر نيشابور در دانشگاه فردوسي مشهد

جمعي از دانشجويان دانشكده هنر نيشابور دانشگاه فردوسي مشهد، در اعتراض به بي كفايتي معاون آموزشي دانشكده و برخوردهاي متناقض رئيس دانشكده در دانشگاه فردوسي مشهد تحصن كردند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، دانشجويان در اين تحصن كه از ديروز آغاز شده و همچنان ادامه دارد، خواستار بركناري معاون آموزشي به علت بي كفايتي و اهانت مكرر به ساحت اساتيد و دانشجويان گرديدند.

به گفته دانشجويان متحصن، رئيس دانشكده نيز با وجود اعتراضات مكرر دانشجويان به اين امر بي توجه بوده و حتي به منظور متفرق كردن دانشجويان متحصن در دانشكده هنر اقدام به تهديد نموده و سعي در سياسي جلوه دادن اين تحصن داشته است.

بر اساس اين گزارش، مسئولان دانشگاه فرودسي مشهد نيز نسبت به اين خواسته دانشجويان پاسخ قانع كننده اي ارائه نكرده اند و حتي سعي در بازگرداندن آنها قبل از ورود به دانشگاه داشته اند.

اين گزارش مي افزايد، تحصن مذكور پس از به نتيجه نرسيدن نامه نگاري ها، تقاضانامه ها، بيانيه ها و ارائه مدارك متعدد دال بر اهانت هاي معاون آموزشي، برپا شده است.

گفتني است، تعداد شركت كنندگان اين تحصن كه با رعايت آرامش و شئونات دانشگاه برگزار شده است، بالغ بر صدنفر مي باشد و به پيش بيني دانشجويان متحصن، اين تعداد افزايش چشمگير خواهد داشت. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار