آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۷۳۳

شناسایی و دستگیری اعضای یک گروه تروریستی در کردستان + جزئیات

اعضای یک تیم تروریستی مستقر در شمال عراق که برای اقدامات خرابکارانه به کردستان ایران آمده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی اتحاد و تغییر رویکرد گروهک‌های ضد انقلاب کُردی برای انجام اقدامات تروریستی مشترک با استفاده از ظرفیت گروه‌هایی در داخل و اعزام تیم‌های نظامی کوچک به داخلی کشور، تعدادی از اعضای این گروه تروریستی با پشتیبانی و حمایت سرکردگان گروهک اقدام به اعزام یک تیم 2 نفره به داخل استان کردستان (شهرستان مریوان) با هدف انجام اقدامات تروریستی کرده بود که در تاریخ‌های 26 و 28 شهریور ماه اعضای تیم و نفرات پشتیبان کننده آنها که 2 نفر می‌شدند، دستگیر و تمامی وسایل و تجهیزات آنها کشف شد.

 

سرپرستی این تیم تروریستی فردی با نام مستعار شوان است که از طریق بی راهه‌های مرزی، وارد محدوده شهرستان مریوان شده و قصد داشته طی مدت حضور خود در داخل کشور ضمن جمع آوری کمک‌های مالی، نسبت به ساماندهی مرتبطین داخلی و طراحی برای اقدامات تروریستی برنامه ریزی کند.

 

این تیم که همزمان با گروهک تروریستی پ.ا.ک در راستای انجام اقدامات تروریستی در ارتباط بوده، پس از حضور در یکی از خانه‌ باغ‌های حومه روستای ساوجی شهرستان مریوان، قصد داشت با پشتیبانی 2 نفر از عناصر داخلی فعالیت‌های تروریستی خود را آغاز کند که اعضای آن پیش از دست زدن به هر اقدامی دستگیر شدند.

 

تجهیزات بدست آمده از این گروهک تروریستی عبارتند از، سه قبضه اسلحه کلاشینکف، 16 تیغه خشاب و تعداد زیادی گلوله، دوربین دید در شب، کیسه خواب، لباس فرم گروهک و گوشی‌های موبایل.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار