کد خبر:۵۴۶۸۲
انتشار مجله مطالعات فقه و حقوق اسلامي در دانشگاه سمنان
موافقت قطعي اداره کل مطبوعات و خبرگزاريهاي داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با انتشار مجله علمي تخصصي «مطالعات فقه و حقوق اسلامي» در دانشگاه سمنان اعلام شد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از سمنان، در پي اين اعلام موافقت، دکتر حميد مسجدسرايي، مدير امور فرهنگي و استاديار گروه الهيات دانشگاه سمنان در حكمي از سوي علي خيرالدين، رئيس دانشگاه سمنان به عنوان مديرمسئول اين نشريه تعيين شد.
نشريه تخصصي «مطالعات فقه و حقوق اسلامي» تازهترين نشريه علمي به صاحب امتيازي دانشگاه سمنان و حاوي مطالب و مقالات پژوهشي و تحقيقي درباره فقه است که به صورت فصلنامه منتشر مي شود.
بنا بر اين گزارش، دستاندركاران ديگر اين نشريه همچون اعضاي هيئت تحريريه و سردبير، بزودي معرفي ميشوند.
لازم به ذکر است، دانشگاه سمنان هم اکنون داراي شش مجله تخصصي با اعتبار علمي – ترويجي و علمي – پژوهشي در حوزه هاي فني و مهندسي، علوم پايه، علوم انساني، روان شناسي و دامپزشکي است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰