آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۱۵۱

نوشابه‌های قندی ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

طبق مطالعه جدید محققان، ارتباط احتمالی بین سرطان و نوشیدنی های شیرین شده با قند به عواملی نظیر سن، موقعیت اجتماعی-اقتصادی و سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان هم ارتباط دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا داده های مربوط به مصرف نوشیدنی های شیرین، نوشیدنی های با طعم میوه، آبمیوه های شیرین شده، نوشیدنی های ورزشی، نوشیدنی های انرژی زا، چای و قهوه های شیرین شده و سایر نوشیدنی های شیرین شده با ماده قندی را که مربوط به ۲۲,۱۸۲ فرد بزرگسال بود بررسی کردند.

 

آنها همچنین سابقه این افراد را از لحاظ ابتلا به سرطان، سیگار کشیدن و وضعیت چاقی مورد بررسی قرار داده و مشخصات جمعیت شناختی نظیر سن، جنسیت، نژاد، سطح تحصیلات و نسبت فقر/درآمد را مد نظر قرار دادند.

 

نتایج نشان داد تاثیر مصرف نوشیدنی های شیرین شده با قند براساس نوع سرطان فرق می کند و می تواند به سن افراد هم بستگی داشته باشد ...

 

ملیندا ساترن، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هدف این مطالعه، ارزیابی دقیق فاکتورهای پرخطر مصرف قند ناشی از نوشیدنی های شیرین حاوی قند در بین افراد بازمانده از سرطان و افرادی که هنوز مبتلا به سرطان تشخیص داده نشده اند بود.»

 

وی در ادامه افزود: «شواهد اخیر نشاندهنده رابطه بین مصرف نوشیدنی حاوی قند و ریسک ابتلا به سرطان لوزالمعده و رحم و همچنین خطر عود مجدد سرطان روده و مرگ در بین بازماندگان سرطان است.»

 

به گفته محققان، بررسی مطالعات نشان داد در احتمال ابتلا به سرطان به دلیل مصرف نوشیدنی های قندی، عوامل دیگری نظیر سن و جنسیت هم دخیل هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار