کد خبر:۵۴۹۱۷۳

مجهزکردن کارت اعتباری به دزدگیر

متخصصان یک موسسه فعال در زمینه فناوری و اطلاعات به منظور مقابله با کلاهبرداری، نوعی کارت اعتباری مجهز به دزدگیر ساختند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متخصصان یک موسسه فعال در زمینه فناوری و اطلاعات به منظور مقابله با کلاهبرداری، نوعی کارت اعتباری ساختند که دارای یک نمایشگر دیجیتالی است و به صورت تصادفی یک کد امنیتی اضافی را نمایش می دهد.

 

بر اساس گزارش BBCWORLD، این کارت‌های اعتباری جدید بناست در اختیار شهروندان فرانسوی قرار گیرد و این موسسه در حال رایزنی با بانک‌های انگلیسی برای استفاده از این کارت‌های جدید است.

 

 

در این نوع کارت‌ها، شناسه 3 رقمی که به طور سنتی روی کارت اعتباری درج می‌شود، با یک نمایشگر دیجیتالی جایگزین شده است که در هر ساعت به طور خودکار و به صورت تصادفی یک شناسه 3 رقمی جدید، ایجاد می‌کند.

 

توان موردنیاز نمایشگر نیز توسط یک باتری لیتیومی نازک با طول عمر 3 سال تامین می‌شود.

 

در حال حاضر دو بانک فرانسوی -Societe Generale و Groupe BPCE- در حال زمینه ‌سازی برای عرضه عمومی کارت‌های اعتباری جدید هستند.

 

همچنین مکزیک و لهستان نیز اقدام به توسعه زیرساخت‌های لازم برای استفاده از این کارت های اعتباری جدید کرده‌اند.

 

بر اساس گزارش سازمان اقدام در برابر تقلب(Financial Fraud Action)در انگلیس، فقط در سال 2015 در این کشور مجموعا 755 میلیون پوند کلاهبرداری کارت های اعتباری به وقوع پیوسته و 20 هزار و 255 نفر از شهروندان انگلیسی قربانی این نوع کلاهبرداری شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار