به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سهرابی متخصص تغذیه در خصوص ایجاد فقر آهن در خانم ها گفت:بهترین منبع برای جذب آهن در بدن مصرف گوشت قرمز است.
وی افزود:در بین گیاهان عدس و لوبیا.میوه های خشک مثل کشمش ،خرما و همچنین در بین سبزیجات سیب زمینی،جعفری و اسفناج بهترین منبع برای جذب آهن در بدن هستند.
این کارشناس تغذیه ادامه داد:مصرف سویا می تواند جایگزین مناسب گوشت برای جذب آهن شود.
وی بیان کرد:برای جذب آهن مصرف گیاهان به انداره گوشت تاثیر مثبتی نداردو بهتر است همراه با گیاهان یک منبع اسیدی مثل لیمو ترش و سالاد استفاده شود.
سهرابی با بیان اینکه استفاده از چای بخصوص چای پررنگ بلافاصله بعد از غذا می تواند در جذب آهن مشکلاتی ایجاد کند، گفت:بهتر است مصرف چای دوساعت بعد از غذا باشد تا آهن مورد نیاز به خوبی وارد بدن شود.
وی درخصوص کم خونی در بین بعضی از زنان اظهار داشت:برای رفع کم خونی بهتر است مکمل ها زیر نظر پزشک متخصص استفاده شود.در صورت مصرف بی رویه این مکمل ها ممکن است فرد دچار سرطان شود.
این متخصص در پایان گفت: توصیه می شود مصرف مکمل ها به دلیل کاهش عوارض گوارشی در ساعات پایانی و قبل از خواب استفاده شود.