به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، برخی کارکنان این شبکه اجتماعی اظهارات وی را مصداق نفرت پراکنی دانسته و خواستار حذف آنها از فیس بوک هستند. در مقابل مارک زاکربرگ مدیر عامل فیس بوک شخصا با این موضوع مخالفت کرده و جلوی حذف مطالب یاد شده را گرفته است.
ترامپ بارها با سخنرانی ها، اظهارنظرها و پست های اینترنتی خود نژادپرستی، نگاه تحقیرآمیز به زنان و مسلمانان و دیگر اقلیت ها را ثابت کرده ولی مدیران شرکت های فناوری در مورد نحوه برخورد با وی اتفاق نظر ندارند.
یکی از جنجالی ترین مطالب ارسالی ترامپ در شبکه های اجتماعی در ارتباط با تلاش وی برای ممنوع کردن مهاجرت مسلمانان به ایالات متحده است. این اظهارات سیلی از نقدها و مخالفت های تند را به همراه آورده است و بسیاری از کارکنان فیس بوک هم این گفته ها را با استانداردهای این شبکه اجتماعی در تناقض دیده و خواستار بلوکه شدن مطالب ارسالی ترامپ در این شبکه اجتماعی هستند. اما زاکربرگ بعد از بحث و جدل های فراوان با کارمندانش در برابر این خواسته مقاومت کرده است.
استدلال وی این است که چنین کاری به معنای سانسور کردن یک نامزد سیاسی است ولی مخالفت برخی کارکنان فیس بوک با این استدلال کماکان ادامه دارد. البته افرادی هم در فیس بوک کار می کنند که با نظر زاکربرگ موافق هستند. فیس بوک پیش از این به طرفداری از هیلاری کلینتون هم متهم شده بود که این موضوع توسط زاکربرگ رد شد.