توجه به دانشجويان شاهد با هدف ارتقاي سطح علمي از وظايف دانشگاه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۰۵
رئيس دانشگاه آزاد بندرلنگه:

توجه به دانشجويان شاهد با هدف ارتقاي سطح علمي از وظايف دانشگاه است

رئيس دانشگاه آزاد بندرلنگه، توجه به استعداد يابي دانشجويان شاهد و ايثارگر با هدف ارتقاي علمي آنان را از وظايف دانشگاه دانست.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، مهدي باقري ديروز در جلسه مشترک ستاد شاهد و ايثار در اين دانشگاه، انتقال صحيح رسالت آن امام به نسل‌هاي آينده را از وظايف هر مسلمان عنوان کرد.

وي يکي از اهداف بزرگ دانشگاه آزاد را توجه به مقوله فرهنگي برشمرد و افزود: دانشگاه آزاد در اين مورد پيشتاز است.

باقري توجه به دانشجويان شاهد و ايثارگر را از وظايف دانشگاه دانست و افزود: اين آرامش و امنيت حاصل خون شهيدان و از خودگذشتگي ايثارگران است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بندرلنگه، تخفيف در شهريه، تسهيل در انتقال دانشجويان شاهد و ايثارگر، اختصاص مکان مناسب براي ستاد شاهد، ايجاد طرح استاد مشاور را از اقدامات انجام شده اين واحد برشمرد.

محمدرضا پاکدامن، معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران هرمزگان نيز ضمن قدرداني از توجه دانشگاه، واحد بندرلنگه را پيش قدم در توجه به خانواده هاي شاهد و ايثارگر دانست و از عملکرد دانشگاه ابراز رضايت كرد.

لازم به ذکر است، .در اين جلسه مقرر شد در هر ترم دو بار جلسه ستاد شاهد و يک نشست دانشجويي ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار