ارائه بيش از 90 تست روانشناسي در مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اراک
عباس ملک حسيني در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اراک، با اشاره به تاسيس کتابخانه تخصصي مرکز مشاوره با بيش از 1000عنوان کتاب در زمينههاي مختلف روانشناسي، برگزاري کارگاههاي آموزشي مهارت زندگي و آموزش قبل از ازدواج، اظهار داشت: اين اقدامات به منظور شناسايي دانشجويان داراي اختلال يا در معرضه آسيب براي مقابله با بحرانهاي ويژه دانشجويان انجام مي شود.
وي افزود: مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامي اراک توانسته است با ارائه خدمات روانپزشکان متخصص و مجرب، خدمات مشاورهاي مطلوبي را به دانشجويان ارائه کند.
ملک حسيني اظهار داشت: از ديگر اقدامات اجرا شده در اين راستا، ميتوان به برگزاري همايشها، جلسات تبادل نظر و سخنراني با موضوعات مرتبط با سلامت رواني دانشجويان و برگزاري دورههاي آموزشي ويژه مشاوران مراکز مشاوره اشاره کرد.
رئيس دانشگاه آزاد اراک با تاکيد بر امر ورزش و شادابي روح و جسم، گفت: دانشگاه آزاد اراک با دارا بودن بيش از 6 هزار متر مربع فضاي ورزشي، توانسته موفقيتهاي قابل توجهي را در رشتههاي ورزشي مختلف کسب کند که از اين ميان، ميتوان به کسب عناوين قهرماني در رشتههاي بدمينتون، فوتسال، دو و ميداني، تنيس روي ميز و کاراته اشاره کرد.
وي با اشاره به خدمات ارائه شده به دانشجويان شاهد و ايثارگر، تصريح کرد: اين دانشگاه خدمات آموزشي، دانشجويي و رفاهي مناسبي را جهت تحصيل اين عزيزان مهيا کرده است./انتهاي پيام/