آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۵۹۴
سردار جلالی خبر داد:

برگزاری برنامه‌های رزمایشی جهت مقابله با پدافند غیرعامل در حوزه غذا و دام

رئیس پدافند غیرعامل کشور از تدوین سند پدافند زیستی‌ خبرداد و اعلام کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت کنترل و پیشگیری از حوادثی که توسط انسان علیه کشور ما ساخته می‌شود در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا جلالی در نشست خبری مشترک مسئولین و مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهارداشت: پدافند زیستی در کشور مد نظر قرار داشته و در واقع این پدافند کنترل حوادثی است که توسط انسان‌ ساخته شده و سناریو آشکار و غیر آشکار دارد و راه‌های پیشگیری و مقابله با این حوادث مد نظر قرار گرفته است.

 

وی از تهیه و تدوین سند پدافند زیستی در کشور خبرداد و اعلام کرد: راهبردهای لازم در حوزه‌های مختلفی همچون غذا و دام در زمینه پدافند زیستی در نظر گرفته شده است.

 

رئیس پدافند غیرعامل در کشور ادامه داد: برای هماهنگی بین بخشی در این زمینه برنامه‌های رزمایشی را در نظر گرفته‌ایم. به طور مثال سال گذشته در سیستان و بلوچستان رزمایشی در ارتباط با تب کریمه کنگو برگزار شد و همه دستگاه‌های امدادی، درمانی، مدیریتی و ... همکاری‌های لازم را در مورد این بیماری مشترک انسان و دام انجام دادند.

 

سردار جلالی اضافه کرد: امسال این رزمایش در قم برگزار شده و از آنجایی که بیشتر از 20 استان کشور دام‌های خود را از استان قم تامین می‌کنند برگزاری چنین رزمایشی حائز اهمیت خواهد بود.

 

وی گفت: در ارتباط با اقدامات زیرساختی نیز تلاش شده به طور آزمایشگاهی با همکاری وزارت بهداشت در حوزه پدافند غیرعامل سازماندهی شود و کسری‌ها در حوزه ایمنی آزمایشگاه‌ها برطرف شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار