کد خبر:۵۶۰۳۴۶
مدیر اجرایی انجمن چشم پزشکی ایران:

کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی به منظور ارتقاء دانش چشم‌پزشکی و تبادل اطلاعات پزشکان برگزار می‌شود

جعفری با بیان اینکه ۵ مقاله نیز از جانب وزیر بهداشت در این کنگره ارائه خواهد شد، گفت: در حال حاضر سیدحسن هاشمی عضو انجمن چشم‌پزشکی ایران نبوده و ایشان سال قبل در انتخابات هیأت مدیره شرکت نکرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدابراهیم جعفری در نشست خبری که در ارتباط با بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم‌پزشکی ایران برگزار شد، اظهار داشت:‌ بیست و ششمین کنگره انجمن چشم پزشکی ایران که اصلی‌ترین جلسه چشم پزشکان کشور است در ۲۲ الی ۲۵ آذرماه در سالن همایش‌های رازی تهران با حضور اساتید داخلی و خارجی برگزار می‌شود. این کنگره به منظور ارتقاء دانش چشم‌پزشکی و تبادل اطلاعات در زمینه جدیدترین آگاهی‌ها در حوزه چشم‌پزشکی برگزار می‌شود. 

 

وی با اشاره به اینکه 19 میهمان خارجی از کشورهای‌ آمریکا، انگلیس و کانادا در این کنگره حضور دارند،‌افزود:۳۱ ورک‌شاپ، ۱۰ سمپوزیسم، 13 کارگاه آموزشی در حوزه چشم‌پزشکی نیز در حاشیه برگزاری کنگره برگزار خواهد شد.

 

مدیراجرایی انجمن چشم‌پزشکی ایران از ارسال 250 مقاله به بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم‌پزشکی ایران خبر داد و اعلام کرد: 226 مورد از این مقاله‌ها پذیرفته شده که 103 مورد آن به صورت سخنرانی و 123 مورد به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

 

جعفری با بیان اینکه 5 مقاله نیز از جانب وزیر بهداشت در این کنگره ارائه خواهد شد، گفت: در حال حاضر سیدحسن هاشمی عضو انجمن چشم‌پزشکی ایران نبوده و ایشان سال قبل در انتخابات هیأت مدیره شرکت نکرده است.

 

وی اضافه کرد: 1800 چشم‌پزشک عضو این انجمن بوده و انتخابات انجمن نیز هر سه یکبار برگزار خواهد شد.

 

مدیراجرایی انجمن چشم‌پزشکی ایران خاطر نشان کرد: ico سومین سالی است که برگزار کننده کارگاه‌های آموزشی در ایران است. همچنین ۵ شرکت‌ تجاری در حاشیه برگزاری بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم‌پزشکی ایران نوآوری‌های جدید خود را برای مدعوین به اجرا می‌گذارند.

 

جعفری با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم و عکس برای چهارمین سال پیاپی در حاشیه کنگره گفت: معمولا ۳۰ فیلم که جنبه آموزشی-علمی دارند، پخش خواهند شد و در نهایت ۳ فیلم و عکس بعنوان آثار برگزیده انتخاب و تقدیر خواهند شد.

 

وی با اشاره به دعوت از وزیر بهداشت بعنوان سخنران افتتاحیه افزود: دکتر هاشمی صاحب یک مرکز تحقیقاتی پیشرفته هستند که با هزینه شخصی آن را اداره می‌کنند و هرساله مقالات خوبی از آن مرکز ارسال می‌گردد. این کنگره اصلی‌ترین رویداد چشم پزشکی کشور است و از این رو وزیر بهداشت تا سال گذشته در هیئت مدیره این انجمن حضور داشتند اما سال گذشته در انتخابات هیئت مدیره شرکت نکردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار