آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۲۷۶۴
کولیوند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو خبر داد

تشکیل کارگروه سه نفره برای بررسی لغو سخنرانی مطهری

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: این وسط اگر سخنرانی آقای مطهری هم انجام می‌شد هیچ اتفاقی نمی افتاد. به نظرم نباید به خاطر چنین چیزهایی هزینه بدهیم.
محمدجواد کولیوند رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به واکنش رفتار دور از شان نمایندگی علی مطهری نماینده مردم تهران در بهارستان، اظهار داشت: معتقدم  هرچیزی باید در جای خودش بحث شود نباید اگر جایی مشکل داریم چیز دیگری را علم کنیم. شورای تأمین در هر استان و یا شهرستان برای مسائل حاشیه‌ای سیاسی، امنیتی، اجتماعی و.... است.


وی افزود: درباره سخنرانی آقای مطهری در مشهد نیز بهترین گزینه شورای تأمین این شهرستان و یا شورای تأمین استان بود تا این مسئله را بررسی  و جمع بندی کند.
 

کولیوند به پا کردن جنجال رسانه‌ای از سوی مطهری در چند روز گذشته را امری اشتباه برشمرد و تصریح کرد: معتقدم این مسئله جز اینکه دست دشمن اتو دهد چیزی ندارد. این وسط اگر سخنرانی آقای مطهری هم انجام می‌شد هیچ اتفاقی نمی‌افتاد. به نظرم نباید به خاطر چنین چیزهایی نباید هزینه‌های سنگینی بدهیم.


رئیس کمیسیون شوراها همچنین با اشاره به تشکیل کارگروهی در خانه ملت برای بررسی لغو سخنرانی مطهری در مشهد، خاطرنشان کرد: امروز آقای لاریجانی به ما در کمیسیون شوراها اختیار بررسی این مسئله را داد. ما نیز تیممان را مشخص کردیم و قرار شد آقایان امیرآبادی فراهانی، ابوالفضل ابوترابی و علی اضغر یوسف نژاد این موضوع را بررسی کنند و ان شالله گزارش نهایی را به مجلس ارائه خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United States of America
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
بهتر است اینطور گفته شود چه چیزی باعث جنجال شده؟کسی که مقصر است همیشه دیگران را مقصر جلوه می دهد....چرا از عاملی که باعث لغو سخنرانی مجوز دار شده صحبتی نمیشه؟؟معلومه که آقای کولیوند هم در این میان از فرصت استفاده کرده میخاد توجه عموم رو به خودش جلب کنه!!!؟؟؟
0
0
پدرام خان
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
جناب کولیوند لطف کنید حرف مفت نزنید ..... نایب رئیس مجلس شورای اسلامی چطور میتواند حرفی بزند که ضد منافع ملت باشد؟ چرا قانون را بازیچه دست عده ای فرصت طلب کرده اید ... چرا جناب مطهری را باید در شیراز بزنند ؟؟؟؟؟ در مشهد سخنرانی اش را لغو کنند ؟
0
0
نادری
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۷
اصلا علی مطهری ... داره که براش وقت و هزینه مردم را مصرف کنید. من که راضی نیستم.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار