آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۰۴۳
صارمی:

۳۰ هزار نیروی بسیجی در دستگاه قضایی فعال هستند

فرمانده بسیج قوه قضائیه گفت: ۳۰ هزار نیروی بسیجی در دستگاه قضایی با توطئه‌های دشمن آشنا می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صارمی فرمانده بیسج قوه قضائیه در سومین گردهمایی فرمانده‌هان بسیج قوه‌قضائیه که امروز(چهارشنبه) در مجتمع قضایی برگزار شد، اظهار داشت: 30 هزار نیروی بسیجی در دستگاه قضایی در قالب گردان‌های عاشورای برادران و الزهرای خواهران با توطئه دشمنان آشنا می ‌شوند و ما می‌دانیم که دشمن فعال بوده و هست، یک روز با ترور شخصیت و  یک روز با سلاح تحریم و یک روز با اسلام هراسی  و یک روز با تحمیل جنگ اما جبهه اسلام در پناه دستورات قرآن و با اتکا به ولایت و رهبری تمام توطئه‌ها را خنثی کرده است. 

 
وی افزود: مردم ما  با همه تهدیدها و فشارها حماسه اربعین را رقم زده‌اند که نگاه‌های دشمن تحمل پاسخگویی را نداشته و آنان از کنار این طوفان مردمی به راحتی گذشته و سکوت اختیار کرده‌اند.
 
 
صارمی تصریح کرد: سربازان امام اعلام آمادگی اجرای هر نوع مأموریتی که از سوی رهبر معظم‌انقلاب محول شود را داشته و دارند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار