مديران در مواجهه با جريان سازي هاي جاسوسي هوشيار باشند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، بلنديان امروز 30 دي ماه در جلسه شوراي اداري استان لرستان كه با حضور مديران ارشد دستگاه هاي اجرايي در استانداري برگزار شد، اظهار داشت: بايد جريان كارافريني، اثربخشي و بهره دهي را در برابر جريان جاسوسي دشمنان ايجاد كنيم.
وي رويكرد توسعه مبتني بر مقابله با فساد را مهمترين اولويت سال 89 سازمان بازرسي كشور اعلام كرد و افزود: فساد اولين عصنر در مقابل توسعه كشور است، از اين رو سازمان بازرسي هر كسي را كه بخواهد فساد را در سيتم اداري كشور رواج مي دهد به عنوان عنصر ضد توسعه شناخته و با شدت با آن برخورد مي كند.
بلنديان با اشاره به اصل 174 قانون اساسي وظيفه سازمان بازرسي را نظارت بر حسن انجام امور و نظارت بر اجراي قوانين و مقررات عنوان كرد و گفت: دو وظيفه محوله به سازمان بازرسي بر اساس قانون در راستاي تحقق توعه در كشور است.
وي با اشاره به اينكه سازمان بازرسي كشور به دنبال ريسك پذير كردن وپاسخگو كردن و مديران است، يادآور شد: اين سازمان به دنبال مديراني است كه نمي توانند برنامه هاي توسعه يا كشور را اجرا كنند.
بلنديان خاطرنشان كرد: نظارت و كنترل سازمان بازرسي كشور در سه مرحله قبل از برنامه ريزي، مرحله بسترسازي ومرحله اجرا صورت مي پذيرد.
وي خواستار حمايت همه جانبه مديران براي جبران عقب ماندگي هاي كشور از راهبردهاي برنامه چهارم توسعه شد و افزود: اين عقبم اندگي ها كه ناشي از فته هاي چند ماه اخير در كشور است، بايد با همت مديران جبران شود تا بتوانيم برنامه پنجم توسعه را با موفقيت آغاز كنيم.
معاون برنامه ريزي و مديريت منابع سازمان بازرسي كل كشور اقدامات دشمنان عليه انقلاب اسلامي را با هدف بازداشتن كشور از توسعه دانست و تصريح كرد: اجراي برنامه هاي توسعه اي كشور سد و مانعي عليه اقدامات دشمنان است.
وي ناكارآمدن نشان دادن نظام در ميدريت كشور را از اهداف اصلي دشمنان برشمرد و ادامه داد: در حالي كه انتخابات به عنوان يك فرصت در انقلاب اسلامي محسوب ميشود در انتخابات اخير دشمنان تمام تلاش خود را كردند تا اين انتخابات را به يك چالش تبديل كنند اما به اهداف خودنرسيدند و امروز شرايط آرامي بر كشور حاكم است.
بلنديان مديران را به توسعه كار با مردم توصيه كرد و گفت: مديران بايد افكار مردم را به سمت فعاليت هاي نظام متوجه كنندو آنها را از بعد ذهني و عملي به سمت توسعه سوق دهند.
وي بااشاره به اينكه توسعه با حضور و مشاركت مردم تحقق مي يابد، متذكر شد: اگر برنامه هاي توسعه اي كشور به درستي انجام شود، انقلاب اسلامي تضمين مي شود.
چالش هاي نظام متاثر از مقابله اسلام در برابر ليبراليسم است
معاون برنامه ريزي و مديريت منابع سازمان بازرسي كل كشور با اشراه به اينكه امروز انقلاب اسلامي با فلسفه سياسي اسلام دقيقاً در مقابل فلسفه سياسي ليبراليسم حاكم بر دنيا قرار گرفته است، افزود: چالش هاي امروز نظام متاثر از اين رويارويي است.
وي خاطرنشان كرد: در ليبراليسم آزادي بر عدالت اجتماعي ارجحيت دارد، در حالي كه فلسفه سياسي انقلاب اسلامي برقراي عدالت اجتماعي است.
بلنديان اظهار داشت:در نظام جمهوري اسلامي ولايت فقيه عمود خيمه اسلام محسوب مي شود و از ويژگي هاي الهي برخوردار است و اين افتخاري است كه در هيچ يك از فلسفه هاي سياسي جهان وجود ندارد.
وي گفت: آنچه مسلم است انقلاب اسلامي با مانيفست ظلم ستيزي، استكبار ستيزي وطرفداري از محرومان و مستضعفان از ابتدا تا كنون با چالش هاي دشمنان در راستيا ساقط كردن اثربخشي، كارآيي و توانمندي آن مواجه بوده است.
بازگشت 500 ميليارد تومان از اموال بيت المال در لرستان
بلنديان در ادامه با اشاره به عملكرد ادراه كل بازرسي استان لرستان طي 9 ماهه اخير افزود: اين اداره كل در يك اقدام خود در امور مالي 500 ميليارد توئمان را به نفع دولت به بيت المال بازگردانده است.
وي بودجه اداره كل بازرسي استان لرستان را 200 ميليون تومان اعلام و تصريح كرد: با وجود امكانات و توانمندي هاي كم اين اداره كل در لرستان، شاهد اثربخشي مثبتي از آن هستيم.
حجت الاسلام سيد احمد مير عمادي، نماينده ولي فقيه در استان لرستان نيز در اين جلسه گفت: در حالي كه مسير انقلاب مشخص است، اما عده اي از خواص در فتنه هاي اخير تا كنون مرز خود را با دشمن مشخص نكرده اند.
وي تصريح كرد: ترور استاددانشگاه تهران و افراد مذهبي كشورمان متااثر از موضع گيري هاي دوپهلو و عدم شفاف سازي برخي خواص است كه گستاخي افراد سرسپرده را موجب شده است.
وي با تاكيد بر اينكه موضع گيري خواص بايد در زمان مناسب صورت گيرد، متذكر شد: واص نبايد زماني كه آب از آسيبا افتاد، اقدام به موضع گيري كنند.
حجت الاسلام ميرعمادي افزود: رهبر معظم انقلاب تنها كسي بود كه توانست فتنه هاي پس از انتخابات را برملاو آنها را خنثي كند.
امام جمعه خرم آباد شناخت ادبيات رهبر معظم انقلاب نياز مديران دانست وگفت: شناخت اين ادبيات راهگشا است.
وي با اشاره به اينكه وقايع ايخر نشان داد كه ملت ايران بعد از 31 ساتل متحدتر و پايبندتر به دين و انقلاب اسلامي هستند،ادامه داد: دلبستگي مردم به اسلام و انقلاب سرمايه و نعمت عظيمي است كه بايد قدر دان آن باشيم.
امام جمعه خرم آباد در ادامه با اشاره به احاديث و روايات، علم و دانش، بردباري بزرگوارانه اهتمام به امر عبادت و اهتمام به امر خدمت را از ضروريات مدير نظام اسلامي برشمرد و متذكر شد: مديران از قدرت و امكانات برخوردارند و اين توانمندي ها مي تواند باعث فساد، لغزش و انحراف آنها شود، با اين حال تنها عامل بازدارنده مديران از لغزش، انحراف و فساد عامل اخلاق است.
نماينده ولي فقيه در لرستان دهه مبارك فجر را فرصت مناسبي براي بيان خدمات نظام دانست و افزود: مديران بايد با بيان خدمات موجب دلگرمي و اميدواري مردم شوند.
وي از 22 بهمن ماه را نشانه وحدت و دلبستگي ملت به اسلم و انقلاب ذكر كرد و گفت: دهه فجر نقطه تعيين كننده سرنوشت ملت ايران است كه بايد با حضور گسترده در راهپيماي 22 بهمن آن را حفظ كنيم.
سيد حسين صابري، استاندار لرستان نيز در اين جلسه بر فراهم كردن شرايط اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها توسط مديران تاكيد كردو اذعان داشت: اگر قانون هدفمند كردن يارانه ها به درستي اجرا شود به بسايري از ابهامات پاسخ داده مي شود.
وي بر ضرورت ارزيابي تحليلي مديران از برنامه چهارم توسعه براي شناسايي موانع و چالش هاي آن جهت بهره برداري مطلوب از برنامه پنجم توسعه تاكيد كرد و ادامه داد: حاصل تلاش مديران، كار اجرايي است كه اگر بهدرستي انجام شود، كاهش هزينه ها، صرفهجويي و خدمت رساني به مردم را به ارمغان مي آورد.
صابري خواستار پيگيري مديران براي اجراي مصوبات سفرهاي دولت به استان شد وگفت: مديران بايد برنامه ريزي هاي لازم را براي سفر سوم ولت به لرستان بر اساس اولويت هاي برنامه هاي توسعه اي كشور و با رويكرد فرهنگي انجام دهند.
وي در پايان خواستار اجراي با شكوه برنامه هاي دهه فجر و انجام وظيفه در قبال كاروان هاي راهيان نور شد./انتهاي پيام/