به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محبوبه ابریشمکار ــ دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب, اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران بهنام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.
بهگفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح (شادیبخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین 1سبب بهبود عملکرد مغز و کبد میشود.
دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: بهطور خاص برای 1معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب میشود.
ابریشمکار بیان داشت: سیب، پخته آن برای سرفههای خشک بسیار مؤثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بهکار میرود.
وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن و بهخصوص قوای جنسی مؤثر است. اگر بهدنبال یک میانوعده خوشمزه، ارزان، بیدردسر و مناسب برای تمامی سنین و مزاجها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.
روش تهیه فالوده سیب
پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بههم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود. میتوان بهضرورتهای خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.