کد خبر:۵۶۸۴۷۱

مزایای فوق‌العاده سیب پخته

دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: سیب پخته آن برای سرفه‌های خشک بسیار مؤثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب به‌کار می‌رود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محبوبه ابریشم‌کار ــ دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب, اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به‌نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.

 

به‌گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح  (شادی‌بخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین 1سبب بهبود عملکرد مغز و کبد می‌شود.

 

دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به‌طور خاص برای 1معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می‌‌شود.

 

ابریشم‌کار بیان داشت: سیب، پخته آن برای سرفه‌های خشک بسیار مؤثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب به‌کار می‌رود.

 

وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن و به‌خصوص قوای جنسی مؤثر است. اگر به‌دنبال یک میان‌وعده خوشمزه، ارزان، بی‌دردسر و مناسب برای تمامی سنین و مزاج‌ها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.

 

روش تهیه فالوده سیب

پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل به‌هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. می‌توان به‌ضرورت‌های خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاه‌تره یا تخم خرفه اضافه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار