آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۵۹۵

مادران در دوران شیردهی این موارد را رعایت کنند

دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز تدابیر غذایی مادران در دوران شیردهی تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فاطمه هادیان - دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره تدابیر غذایی مادران در دوران شیردهی, اظهار داشت: قبل از هر چیز باید بدانید که مواردی که بیان می‌شود تنها بخشی از دستورات تغذیه‌ای برای مادر در دوره شیردهی است.

 

به گفته چرا که بر حسب شرایط خاص مادر (در سلامت یا انواع بیماری‌ها) انتخاب نوع تغذیه برای او تغییر می‌کند پس در موارد خاص مشورت با پزشک ضرورت دارد.

 

بهترین مواد غذایی برای زنان شیرده

دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: در خلاصله الحکمه جلد دوم آمده است که گندم، برنج، ذرت، گوشت بره, بزغاله و ماهی تازه، ماش، شیر، شکر، عسل، ماهی تازه، شیر برنج، بورانی و از سبزیجات کاهو، اسفناج، زردک یا هویج ایرانی بهترین موادغذایی مفید برای زنان شیرده است، همچنین از بین میوه‌های خشک بادام، فندق برای زنان شیرده بسیار مفید است.

 

پرهیزات غذایی زنان شیرده

هادیان بیان داشت: بدترین گوشت‌ها، گوشت گاو قدید (مانند سوسیس و کالباس یا محصولات کنسروی)، گوشت حیوانات پیر، گوشت نمک سود و بدترین سبزیجات ترتیزک (شاهی)، سیر و پیاز خام، خردل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار