کد خبر:۵۷۰۶۴۳
در حاشیه گردهمایی اعضای کانون صنفی استادان دانشگاهی

عارف: علاقه ای نداریم مساله رفع حصر رسانه ای شود

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت:‌ موضوع حقوق شهروندی جزو مطالبات مردم و وعده‌ای بود که آقای روحانی داده بود و دغدغه حاکمیت نیز اجرای اصل ۳ قانون اساسی است که دولت باید با اولویت جدی تری دنبال می کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی امروز در حاشیه برگزاری گردهمایی سراسری اعضای کانون صنفی استادان دانشگاهی در جمع خبرنگاران در مورد ضرورت توجه به حقوق شهروندی ، اظهار داشت: بدیهی است این مسئله جزو مطالبات مردم و وعده‌ای بود که آقای روحانی داده بودند و دغدغه حاکمیت نیز اجرای اصل 3 قانون اساسی است و دولت باید با اولویت جدی تری دنبال می کرد.

 

وی افزود:‌ اعلام آمادگی می کنیم در صورتی که نیاز به قانون باشد با اولویت در مجلس و پای به پای دولت این مسئله را پیش برده تا قانون مند شود و وعده دولت محقق گردد.

 

رئیس فراکسیون امید مجلس در مورد پیگیری‌ها برای مسئله حصر نیز گفت:‌ بنده بحث پیگیری را مطرح کرده‌ام اما نکته ای که همیشه می گویم این است که علاقه ای نداریم رسانه ای شود .

 

نماینده مردم تهران در مجلس خاطر نشان کرد: بالاخره مسئله حصر جزو مطالبات بخشی از جامعه و دانشجویان و دانشگاهیان بوده است. در حال حاضر هم پیگیری می‌شود که امیدواریم با تدبیر و حوصله مسئله حل شود.

 

عارف درباره اینکه حضور خانواده های محصورین در شب یلدا کنار آنها، آیا به پیگیری ها مربوط می‌شود، گفت: بنده روند را مثبت می بینم و روند خوبی است . ان شاء الله که این روند مثبت به نتیجه خیلی خوب هم برسد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
زارعی
Japan
۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۶
زمان همه چیز راروشن خواهد کرد
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶
سران فتنه اگر از حصر هم خارج شوند ما خانواده هایی که به خاطر فتنه گری آنان شهید داده ایم دست از سر آنان بر نمی داریم ونمی گذاریم در امنیت، دوباره از این شهر به آن شهر بروند آنان اگر آزاد شوند کل ایران برایشان حصر خواهد بود!ما تقاضای قصاص برای آنان داریم واولیای دم شهدای فتنه 88 به این آسانی نمی گذرند.آقای عارف شما طبق کدام قانون وشرع تقاضای بخشش برای عوامل قتل فرزندان ما می کنید!!!!
4
0
عبدالله
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
سران فتنه بايد از حصر شوند و اعدام شوند
پربازدیدترین آخرین اخبار