آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۵۵۴
مرکز بهداشت مجازی خبرگزاری دانشجو

اهمیت شیر مادر در سه روز اول تولد/ پایان دادن به یک باور عامیانه غلط

الهام جلایری، کارشناس مامایی در مورد اهمیت شیری که مادر در سه روز اول پس از زایمان به فرزند می‌دهد، گفت: این شیر که آغوز نام دارد، به اولین واکسن نوزاد مشهور است. نام دیگر این شیر ماک یا کلستروم است.

سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو قصد دارد در راستای ترویج سیاست‌های تشویقی افزایش جمعیت، به سوالات مخاطبان در زمینه دوران حاملگی و ایام پس از زایمان پاسخ دهد تا بدین وسیله مشکلات این قشر از مادران در ایام خاص قبل و بعد از حاملگی را به سهم خود مرتفع نماید. سوالات خود را در این زمینه به خبرگزاری دانشجو ارسال نمایید. در این قسمت قصد داریم به اهمیت شیر مادر در سه روز اول زایمان اشاره نماییم.

 

الهام جلایری، کارشناس مامایی در مورد اهمیت شیری که مادر در سه روز اول پس از زایمان به فرزند می‌دهد، گفت: این شیر که آغوز نام دارد، به اولین واکسن نوزاد مشهور است. نام دیگر این شیر ماک یا کلستروم است. این شیر سرشار از ویتامین A و آنتی بادی و گلبول سفید است و بعنوان پاک‌کننده روده عمل می‌کند و مسهل نیز می‌باشد، از این‌رو باعث دفع سریع مدفوع در نوزاد می‌شود و از یرقان جلوگیری می‌کند. همچنین باعث تکامل روده نوزاد شده و از حساسیت و تحمل نکردن غذا جلوگیری به عمل می‌اورد.

 

آنتی بادی و گلبول سفید موجود در این شیر از نوزاد در مقابل ابتلا به عفونت جلوگیری می‌کند.

 

باید دانست که ویتامین A موجود در آغوز از نوزاد در برابر بیماری‌های چشمی محافظت می‌کند.

 

یک باور عامیانه وجود دارد که شیر اولیه مادر باید دور ریخته شود، اما این اشتباه است و تحقیقات نشان داده نوزادانی که این شیر را می‌خورند کمتر به عفونت و بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار