به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسعود طبیبی افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال متقاضیان نوسازی ناوگان تاکسیرانی به 60 هزار نفر افزایش یابد ولی برای سهمیه امسال دیگر بیش از این امکان نوسازی نیست.
وی درباره سهم تاکسی ها در حمل و نقل و جابجایی مسافر در درون شهرهای کشور اظهار کرد: در این زمینه در کلان شهرها مطالعاتی جامع انجام شده که نشان می دهد تاکسی 20 درصد سهم حمل و نقل را بر عهده دارند.
وی بیان کرد: این سهم در شهرهای کوچک بیشتر است به گونه ای که در شهری نظیر قائمشهر بیش از 60 درصد سفرها را تاکسی های شهری پوشش می دهند.
به گزارش ایرنا از بهمن ماه سال 94 کار تعویض و جایگزینی تاکسی های فرسوده در کشور آغاز شده است.
در 11 ماه گذشته 37 هزار و 500 دستگاه تاکسی جدید جایگزین ناوگان فرسوده کشوری شده است.
وی با اشاره به ظرفیت اتحادیه تاکسیرانی کشور در زمینه تامین 50 درصد از نیاز مدارس به سرویس دانش آموزی گفت: راه اندازی سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) از اقداماتی است که در راستای ارتقای خدمات حمل و نقل دانش آموزان در دستور کار اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور قرار دارد و در حال حاضر مراحل پایانی خود را پشت سر می گذارد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور اضافه کرد: تعیین صلاحیت ها و معرفی عناصر مجاز به مدارس، تخصیص دانش آموزان به سرویس ها از سوی مدارس و رصد لحظه ای دانش آموزان و تعیین زمان دقیق رسیدن فرد به منزل از بخش های سامانه سپند به شمار می روند.
به گزارش ایرنا، ایده تهیه طرح سپند در سال 94 مطرح و اجرای پایلوت آن در دستور کار اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور قرار گرفت.
با اتکا بر آموخته های اجرای طرح در قالب پایلوت در سال 94، این طرح به عنوان یکی از خدمات حرفه ای در حوزه تاکسیرانی برای سال 95 در سطح کل کشور تعریف شده است.