از اهمیت ویتامین ث غفلت نکنیم
برای کمک به تقویت سیستم ایمنی به منظور حفاظت از بدن در مقابل زکام و عطسه، مصرف مواد خوراکی سرشار از ویتامین C را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارشناسان تغذیه و رژیم غذایی مصرف ویتامین C را به دلایل زیر توصیه می کنند:
- ویتامین C به ترمیم و رشد بافت بدن کمک می کند.
- ویتامین C به جذب آهن در بدن کمک می کند.
- علاوه بر مرکباتی نظیر پرتقال و گریپ فروت، توت فرنگی و کیوی هم منبع خوب ویتامین C هستند.
- سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه سبز و قرمز، بروکلی، کلم بروکسل و گوجه فرنگی هم حاوی ویتامین C هستند.
- برای بهره مندی از فواید این میوه ها و سبزیجات لازم است که آنها را تازه مصرف کرد و از پخت طولانی مدت آنها پرهیز نمایید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.