آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۲۸۲
اقبال شاکری:

اسامی ساختمان‌های ناایمن عمومی شود

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: دانشجویان درخواست دارند لیست ساختمان‌های ناایمن شهر تهران اعلام عمومی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اقبال شاکری در سیصد و بیست و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: دانشجویان درخواست دارند لیست ساختمان‌های ناامین سطح شهر تهران اعلام عمومی شود تا مالکین به هیأت مدیره آن ساختمان برای ایمنی بیشتر فشار بیاورند و مردم نیز از آن ساختمان‌ها کمتر خرید داشته باشند. 

 

وی تأکید کرد: مراجع ذیصلاح لیستی از ساختمان‌های ناایمن را قطعاً باید به مردم اطلاع‌رسانی کنند. 

 

وی درباره نشست خبری مالک ساختمان علاءالدین اظهار داشت: در آن ساختمان ناایمن، مالک ساختمان نشست خبری داشته است و توضیحاتی را ارائه داده که در قالب این توضیحات، خود را به عنوان یک قهرمان مطرح کرده است که سه بار از اجرای حکم تخریب شانه خالی کرده است. 

 

وی گفت: حضور خبرنگاران در حادثه پلاسکو چشمگیر بوده است و امیدواریم مانند دیگر افرادی که به مراکز درمانی معرفی شدند، خبرنگاران نیز به این مراکز معرفی شوند تا مشکلی برای آنها پیش نیامده باشد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار