آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۲۹۲
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد

دستگیری ۱۴۰ سارق و مجرم در ۲۴ ساعت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری بیش از ۱۴۰ سارق و مجرم در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار عباسعلی محمدیان رئیس پلیس آگاهی تهران در حاشیه دستگیری 140 سارق و زورگیر که پیش از ظهر امروز در پلیس آگاهی صورت گرفت، در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که پلیس به شهروندان قول داده بود که دستگیری سارقین و مجرمین را تا پایان سال انجام دهد و به تبع آن شرایطی که با توجه به پایان سال در بازارها حاکم است طی یک عملیات اقدام به دستگیری سارقین و مجرمین کرده است.

 

محمدیان افزود: دراین عملیات 140نفر از سارقین و مجرمین دستگیر شدند و به غیر از یک نفر از مجرمین باقی آنها مرد بوده اند.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در رابطه با میانگین سنی متهمان افزود: میانگین سنی متهمان بین 17تا 38 سال بوده است.

 

وی بیان کرد: سارقین و مجرمان در قالب 29 باند مجرمانه بودند که 10 باند سارق و زورگیر، 10باند سارقین منازل و 9 باند دیگر سارقین خودرو بوده اند.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران در رابطه با اموال مکشوفه تصریح کرد: بخشی از اموال شامل خودرو و وسایل خودرو بوده که در پاتوق های این افراد کشف شده است.

 

محمدیان بیان کرد: 53درصد متهمان دارای سابقه کیفری بوده اند و سایر آن ها بدون سابقه بوده اند.

 

وی در رابطه با میزان کاهش سرقت در تهران اذعان داشت: طی 10ماهه امسال 13درصد کاهش سرقت در تهران داشته ایم.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران در ربطه با شناسایی مالباختگان مطرح کرد: تعدادی از مالباختگان همزمان با شناسایی اموال مسروقه شناسایی شده اند که برهمین اساس از آن ها دعوت میشود تا جهت دریافت اموال خود به پلیس مراجعه کنند.

 

محمدیان گفت: فقط در خصوص شناسایی لاستیک های مسروقه خودرو مالباختگان به پایگاه های دوم، سوم و چهارم مراجعه کنند.

 

وی افزود: باتوجه به اینکه پایان سال است و ممکن است اقدامات مجرمان و سارقین بیشتر شود، پلیس اقدامات خود را به شکل محسوس و نامحسوس انجام می دهند.

 

رئیس پلیس آگاهی تصریح کرد: اما به شهروندان توصیه میکنیم تا مواظب نزدیک شدن موتور سواران به خود باشند همچنین دقت خود را در حمل وجوه نقد بالا ببرند و از محل های پر تردد عبور کنند.

 

وی در رابطه با متهم زن دستگیر شده گفت: این خانم توسط پایگاه سوم دستگیر شد و جرم آن همدستی در سرقت خودرو، حمل و فروش وسایل سرقتی خودرو است.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بیان کرد: طی دستگیری متهمان 2 قبضه اسلحه گرم از این افراد کشف شده که بعضا در عملیات مجرمانه آن ها استفاده میشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار