حادثه حریق در ساختمان اشرفی اصفهانی/ ۱ نفر فوت و ۲۱ نفر مصدوم شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۴۴۰

حادثه حریق در ساختمان اشرفی اصفهانی/ ۱ نفر فوت و ۲۱ نفر مصدوم شدند

آخرین آمار از محل حادثه گویای ۱ نفر فوتی و ۲۰ نفر مصدومیت می‌باشد. ۵ مسموم به بیمارستان مطهری، یک نفر بیمارستان به پیامبران و یک نفر به بیمارستان حضرت رسول منتقل شدند. ۱۳ نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ساعت ۵:۲۲ در ساختمان اشرفی اصفهانی، فکوری 7 شرقی، حریق اتفاق افتاد. بلافاصله 8 آمبولانس و خودروی فرماندهی و 1 دستگاه اتوبوس امبولانس  به محل حادثه اعزام شد.

 

هم اکنون عملیات در صحنه تقریبا به پایان رسیده است و یک دستگاه آمبولانس در محل حاضر می‌باشد. آخرین آمار از محل حادثه گویای ۱ نفر فوتی و ۲۰ نفر مصدومیت می‌باشد. 5 مسموم به بیمارستان مطهری، یک نفر بیمارستان به پیامبران و یک نفر به بیمارستان حضرت رسول منتقل شدند. 13 نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

 

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار