تداوم نظام در گروي صيانت از خون شهداست
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۲۵
رئيس دانشگاه ايلام:

تداوم نظام در گروي صيانت از خون شهداست

رئيس دانشگاه ايلام گفت: تداوم نظام مقدس جمهوري اسلامي در گروي صيانت از خون شهداست.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام، ‌عباس قرباني روز گذشته در مراسم غبارروبي مزار شهداي گمنام ايلام اظهار داشت: فرهنگ ايثار، شهادت و بسيج در گوشه گوشه ايران اسلامي نهادينه و با مردمان ايران اسلامي عجين شده است.

وي ادامه داد: بسيج در طول عمر با بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي خدمات ارزنده اي را به انقلاب ارائه كرده است.

قرباني افزود: اين مهم به همراه پيشرفت هاي به دست آمده نگراني دشمنان را دو چندان كرده و همواره آنان با اين تفكر ناب و الهي دشمني دارند.

رئيس دانشگاه ايلام اضافه كرد: امروز جامعه ايران به تفكر بسيجي بيشتر نياز دارد؛ چرا كه نهادينه شدن آن خنثي كننده توطئه هاي دشمنان است.

وي تصريح كرد: امروز هجمه و تبليغات مسموم دشمن بيش از گذشته شده و پيوسته در صدد جلوگيري از پيشرفت انقلاب اسلامي است، اما ايران اسلامي بدون توجه به اين تهديدات به جلو گام برداشته و هر روز به قله هاي افتخار صعود مي كند.

قرباني ادامه داد: ‌اكنون پيشرفت بسيجيان در عرصه هاي مختلف، دشمنان را نگران كرده و بايد همه به اين مهم توجه و در راه ترويج اين تفكر ناب جديت داشته باشيم.

رئيس دانشگاه ايلام گفت: اقتدار ايران اسلامي در گرو ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بوده و استمرار اين تفكر، ايران اسلامي را در برابر تمام توطئه هاي دشمنان بيمه خواهد كرد.

لازم به ذكر است، در ادامه اين مراسم شماري از دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه ايلام با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهداي دوران دفاع مقدس اداي احترام كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار