قاچاقچی کالا به پرداخت جریمه ۱۵ میلیاردریالی محکوم شد
مبشری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از محکومیت ۱۵ میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در این استان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی مبشری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز فارس پس از رسیدگی به پرونده قاچاق مقدار قابل توجهی پوشاک و دریافت استعلام از گمرک، تخلف را محرز اعلام و متهم را به ضبط محموله و پرداخت 6 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
وی افزود: در پرونده دیگری قاچاقچی گردوی خارجی در تعزیرات حکومتی به ضبط محموله و پرداخت 6 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.
بنا به گفته مبشری حکم به ضبط محموله گوشی تلفن همراه و پرداخت 3 میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت نیز برای متهم یک پرونده قاچاق صادر شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.