تهران تا پايان سال 92 صاحب 120 ايستگاه آتش نشاني ميشود
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس حاجي بيگي با بيان اينكه تا پايان سال جاري تعداد ايستگاههاي آتش نشاني در سطح پايتخت به 94 ايستگاه خواهد رسيد، اظهار داشت: در سازمان آتش نشاني تهران در تلاشيم تا زمان حضور نيروهاي اين سازمان در حوادث و اتفاقات را به چهار دقيقه کاهش دهيم.
به گفته وي هم اکنون نيروهاي اين سازمان در مدت زمان پنج دقيقه و 30 ثانيه در صحنه ها حضور مي يابند؛ اين در حالي است که در گذشته مدت زمان حضور آتش نشانان هفت دقيقه و 30 ثانيه بوده است.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران با اشاره به اينكه تهران با بافتي که دارد آبستن يکسري مشکلاتي است که بايد به صورت ريشه اي حل شود، تصريح کرد: اگر بتوانيم مدت زمان حضور آتش نشانان را 10 ثانيه هم کم کنيم اين يک موفقيت بزرگ است.
حاجي بيگي در ادامه با بيان اينکه رسيدن به 120 ايستگاه آتش نشاني و داشتن تمامي تجهيزات خودرويي سنگين و سبک مطابق استاندارد از جمله موارد مورد نظر ما در برنامه پنج ساله سازمان است، تصريح کرد: همچنين دارا بودن 6000 نيرو در سازمان از جمله برنامه هاي ديگر ماست؛ كه هم اکنون ساليانه 500 نفر را جذب سازمان مي کنيم.
وي يادآور شد: اين سازمان در حوزه تجهيزات و امکانات موفق شده تا خريد خودروهاي سنگين خود را تا 25 سال آينده تامين کند./انتهاي پيام/