ايمان، علم، عمل صالح و پاكدامني ابزارهاي توانمندسازي بسيجيان هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۰
قائم مقام وزير بهداشت:

ايمان، علم، عمل صالح و پاكدامني ابزارهاي توانمندسازي بسيجيان هستند

دکتر زالی، قائم مقام وزير بهداشت گفت: ايمان، علم، عمل صالح و پاكدامني ابزارهاي توانمندسازي بسيجيان هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مهدي زالي صبح امروز در افتتاحيه اردوهاي هجرت3 تحت عنوان «طلايه داران سلامت» در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، اظهار داشت: مشاركت بسيجيان جامعه پزشكي در عرصه خدمت رساني به مردم حركتي زيبا به منظور بازگشت به متن مردم براي ارائه خدمات بهداشتي درماني جهت ساماندهي نظام سلامت كشور است.

وي با اشاره به نامگذاري اردوهاي هجرت براي ارائه خدمات رایگان دانشجويان و استادان علوم پزشكي به جامعه، گفت: هجرت يكي از نقاط عطف در صدر اسلام است كه موجب توسعه و تكوين فعاليت ها شده است و اگر هجرت پيامبر اكرم(ص) محقق نمي شد، هم اكنون به شكوفايي اسلامي دست نمي يافتيم، بنابراين هجرت نقطه نمادين و سمبليك براي مسلمان دوره های بعدي بود كه موجب فرار از حالت ايستايي و رفتن به سمت شكوفايي و پويايي شد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري، از ايمان، علم، عمل صالح و پاكدامني به عنوان ابزارهاي توانمندسازي بسيجيان ياد كرد و افزود: تجهيز بسيجيان به چهار مولفه ذكر شده، آنها را به توانمندي در تمام عرصه مي رساند و عدم وجود هر يك از آنها، موجب موفق نشدن بسيجيان در عرصه هاي خدمت رساني و ساير عرصه ها مي شود.

زالي خاطرنشان كرد: امروز شما بسيجيان بايد در تمامی مسائل و مشكلاتي كه با بهداشت و سلامت مردم گره خورده است، ورود كنيد و از ارائه خدمات فرهنگي به مردم نيز غافل نشويد.

وي بيان داشت: اگر در گذشته بسيج وظيفه دفاع از ميهن را در پشت سنگرها به عهده داشت، امروز وظيفه سنگين تري يعني دفاع از دستاوردهاي انقلاب اسلامي را عهده دار است كه اعزام بسيجيان جامعه پزشكي به اين مناطق بسياري از مشكلات را حل مي كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار