آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۴۰۱

سفر هیاتی از سازمان بورس به مالزی در هفته آینده

جانشین رئیس سازمان بورس در امور بین‌الملل با بیان این که احکام فقهی بازار سرمایه الگویی برای دنیا است، از سفر هیاتی از سازمان بورس به کشور مالزی در هفته آینده خبرداد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جانشین رئیس سازمان بورس در امور بین الملل افزود: بازارهای مالی اسلامی طی چندسال اخیر از اهمیت زیادی برخوردار شده و همچنان درحال رشد است.


بهادر بیژنی امروز در همایش امروز مالی اسلامی گفت: باتوجه به اینکه در ایران تمامی ابزارها اسلامی هستند، دیگر کشورها می‌توانند در این همایش اموزش لازم را دریافت کرده و با جدیدترین ابزارها اشنا شوند. همچنین می‌توانند از مطالبی که فقها منتشر می‌کنند، به عنوان الگو در بازارهای خود استفاده کنند.

 

بیژنی در باره ارتباط ایران با دیگر کشورها در استفاده از ابزارهای مالی اسلامی گفت: ارتباط ایران با کشورهایی نظیر مالزی و اندونزی بسیار مطلوب است. در این زمینه طی هفته آینده هیئتی از وزارت اقتصاد و سازمان بورس به مالزی سفر می‌کند و در مورد اوراق بدهی دولتی گفت‌وگو می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: تلاش این است که همکاری‌ با کشورهای اسلامی را افزایش دهیم، تا بتوانیم خواسته اصلی سرمایه‌گذاران در مورد حلال بودن ابزارها را برآورده کنیم.

 

بیژنی با بیان این که یکی دیگر از برنامه‌ها افزایش ارتباط بین فقهای کشورهاست، گفت: در اخرین تحولات هفته گذشته، اعضای کمیته فقهی در مالزی جلسات متعدد داشتند که توانستیم تا حد قابل توجهی بورس اسلامی ایران را معرفی کنیم.

 

وی در ادامه بیان کرد: قدم اول مذاکرات با مالزی در مورد اوراق بدهی است که قرار است با نهاد ناظر این کشور جلسات متعددی برگزار شود. بحث دوم با مقامات این کشور در مورد بررسی بازار از نظر شریعت است که این مورد برای کشور ما اولویت بسیاری دارد .

 

وی ادامه داد: بازار مشترک سرمایه یکی دیگر از موضوعاتی بود که رییس امور بین‌الملل سازمان بورس در مورد آن صحبت کرد، طرح تاسیس بازار مشترک سرمایه در سازمان بورس اوراق بهادار نیز در حال بررسی است. در این زمینه سازمان به مقامات اقتصادی کشور اعلام آمادگی کرد تا در آینده این بازار تاسیس شود.

وی خاطرنشان کرد: لازمه این موضوع نیز وحدت میان کمیته های فقهی است. اگر قرار باشد ابزارهای مختلف اسلامی در این بازارها استفاده شود، نیاز به یک وحدت میان این بازارهاست.

 

بیژنی افزود: بازار سرمایه ایران در نظر دارد که به سراغ کشورهای خارجی رفته و خدمات خود را معرفی کند. در این زمینه طی یکسال اخیر مذاکراتی با کشورهای آلمان و کره صورت گرفت. همچنین ما نیاز داریم برای جذب سرمایه گذار خارجی با نهادهای حقوقی دنیا نیز ارتباط مفید داشته باشیم تا بتوانیم امنیت بازار ایران را به خارجی‌ها ثابت کنیم.

 

جانشین رئیس سازمان بورس گفت: جذب سرمایه‌گذار خارجی بعد از برجام دوبرابر شده است، اما چون این تعداد محدود است، در شان بازار سرمایه ایران نیست، اما با برنامه هایی که سازمان بورس دارد پیش بینی می‌شود این تعداد افزایش چشم‌گیری داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار