برگزاري مسابقه کتابخواني «عاشورا؛ درسها و عبرتها» در سپاه قمر بني هاشم (ع)
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، مراسم قرعه کشي اين مسابقه همزمان با شهادت يازدهمين امام شيعيان حضرت امام حسن عسکري (ع) و آغاز امامت حضرت ابا صالح المهدي (عج) در حسينيه آيت الله بهاالديني سپاه استان با حضور سردار فرمانده، جمعي از مسئولان و کارکنان برادر و خواهر سپاه قمر بني هاشم (ع) برگزار شد.
بر پايه اين گزارش، به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدي (عج)، 12 نفر از برادران و خواهراني که به سوالات پاسخ صحيح داده بودند، به قيد قرعه انتخاب شدند.
اين گزارش حاكي است، مجيد باقري و حسن کريمي از تيپ 44 قمر بني هاشم (ع) براي تشرف به عتبات عاليات انتخاب شدند؛ همچنين مسلم عسگري، احمد بخشيان و عليرضا عسگري از يگان رزم استان؛ عبدالرحمان شفيعي و محسن شيرمحمدي از ستاد سپاه استان؛ اسماعيل زمانپور از ناحيه فارسان، مرضيه ناصري و عليرضا صمدي از ناحيه بروجن؛ بهرام مصيبي از ناحيه شهرکرد و کلثوم اسحاقي از ناحيه شهرستان لردگان برندگان اين مسابقه هستند./انتهاي پيام/