دستگيري ريگي اثبات دوباره حقانيت خط ولايت بود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، در نامه تشکرآميز جامعه روحانيت شيراز به حجتالاسلام حيدر مصلحي به خاطر دستگيري شرور تروريست آمده است: خبر مسرتبخش دستگيري عبدالمالك ريگي، شرور جنايتكار منطقه در آستانه شروع امامت منجي عالم بشريت توسط سربازان فداكار و گمنام آن حضرت، مژده فراهم شدن زمينه ظهور را به امت اسلام، خاصه شيعيان حضرت اميرالمؤمنين (ع) و تمام ملتهاي در بند استكبار جهاني ميدهد.
اين نامه افزوده است: اين اقدام ارزشمند سرويسهاي اطلاعاتي بيگانگان را مات و مبهوت کرد و جهانيان را به شگفتي و تحسين واداشت و عظمت و اقتدار جمهوري اسلامي ايران را بيش از پيش به دشمنان اسلام نشان داد.
اين نامه خطاب به وزير اطلاعات تصريح کرده است: جامعه روحانيت شيراز اين موفقيت ارزشمند را به محضر حضرت بقيةاللهالاعظم ارواحنا فداه، مقام معظم رهبري، ملت ايران، جنابعالي و تمام نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي نظام جمهوري اسلامي تبريك و تهنيت گفته و توفيق خادمان به اسلام و نظام اسلامي را در تمام عرصهها از محضر حضرت باريتعالي مسئلت ميكند./انتهاي پيام/