کد خبر:۶۰۷۲۴۷

ناجا: برای تأمین امنیت انتخابات از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد

معاون عملیات ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی به منظور تأمین نظم و امنیت انتخابات سال ۹۶، از چند ماه قبل نسبت به برنامه‌ریزی اقدام کرده است گفت: از همه ظرفیت‌های مراکز آموزش و دانشگاه علوم انتظامی امین، نیروهای ستادی، نیروهای یگان های تکاوری انتظامی، مرزبانی و امنیتی استفاده خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید حسن بتولی در تشریح اقدامات معاونت عملیات ناجا در راستای تامین امنیت انتخابات اظهار کرد: نیروی انتظامی به منظور تأمین امنیت انتخابات سال 1396، از چند ماه قبل نسبت به برنامه ریزی اقدام و با شرکت در جلسات کمیته امنیتی انتخابات در وزارت کشور، با در نظر گرفتن تدابیر کلی نظام و اخذ برآوردهای لازم در حوزه های مختلف، اطلس انتخاباتی را متناسب با  وقایع و حوادث دوره های قبل به صورت منطقه ای تهیه کرده است.

 

وی افزود : همزمان نیز جلسات درون سازمانی با رده های تخصصی ناجا تشکیل و به منظور تقسیم کار برحسب وظایف ذاتی هر حوزه، دستورالعمل تأمین نظم و امنیت تدوین و ابلاغ شده است.

 

معاون عملیات ناجا  خاطر نشان کرد: با توجه به این که انتخابات در سطح گسترده و در قالب دو انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می شود،  شورای امنیت کشور نیز مسئولیت تأمین امنیت انتخابات را بر عهده ناجا گذاشته است.

 

 این مقام ارشد انتظامی با اشاره به آمادگی 300 هزار نفر از کارکنان ناجا در راستای تامین امنیت انتخابات خاطر نشان کرد : تأمین نظم و امنیت انتخابات  مستلزم برنامه ریزی برای به کارگیری" توان مضاعف و حداکثری ناجا" است که در این راستا  با تشکیل جلسات تخصصی از همه ظرفیت های مراکز آموزش و دانشگاه علوم انتظامی امین، نیروهای ستادی، نیروهای یگان های تکاوری انتظامی،مرزبانی و امنیتی استفاده خواهد شد.

 

سردار بتولی تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده با ستاد کل نیروهای مسلح و توافق به عمل آمده با سپاه، برنامه ریزی های لازم برای بهره گیری از  ظرفیت نیروهای  کمکی و بسیج برای امنیت مراکز اخذ رای نیز صورت گرفته است.

 

وی گفت: ان شاء الله همانند انتخابات گذشته شاهد برگزاری انتخاباتی امن ، گسترده و باشکوه با حضور و مشارکت حداکثری  مردم ولایی ایران اسلامی خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محسن121
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶
اول از مردم هوشیار و عزیز ایران می خواهم که در حفظ و ایجاد آرامش هوشیار باشند و دوم از فرماندهان و مسئولان تامین امنیت خواهشمندم در صورت عدم رعایت قانون توسط هرشخص و گروهی با آنها برخود مطلوب داشته باشند، امنیت مردم، کشور و نظام در اولویت باشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار