آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۵۴۴

مدارس کشور شنبه ۱۳ خرداد ماه دایر هستند

معاون رسانه‌ای مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش از دایر بودن مدارس کشور در روز شنبه ۱۳ خرداد ماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با توجه به تعطیلی روزهای یک‌شنبه و دوشنبه 14 و 15 خرداد ماه امسال و از طرفی قرار گرفتن شنبه 13 خرداد ماه بین روزهای تعطیل، شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی مدارس در روز شنبه و برگزار نشدن امتحانات دانش‌آموزان، منتشر شده بود.

 

با توجه به اینکه خرداد ماه فصل امتحانات است و برنامه‌ریزی از قبل برای امتحانات دانش‌آموزان صورت گرفته است، قرار نبود تغییری در روند برنامه‌ها صورت گیرد اما باز هم شایعات تعطیلی مدارس موجب شد که آموزش و پرورش اعلام کند، «شنبه ۱۳ خرداد ماه، مدارس دایر است».

 

معاون مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، از دایر بودن مدارس در روز شنبه 13 خرداد ماه خبر داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار